Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Αίτημα για αλλαγή ώρας στη ρεβάνς

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας με την ΤΣΣΚΑ στον ΠΑΟΚ άρχισαν να σκέφτονται τον επαναληπτικό σε όλα τα επίπεδα. Το πρωί αναχώρησε για τη Μόσχα ο Παντελής Κωνσταντινίδης.
 Ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου» ταξίδεψε στη ρωσική πρωτεύουσα προκειμένου να ελέγξει το ξενοδοχείο, το γήπεδο που θα προπονηθεί και φυσικά το «Λουζνίκι», τις αποστάσεις, το χρόνο που απαιτείται για να μη βρεθεί προ εκπλήξεων η αποστολή.


Παράλληλα, οι άνθρωποι της ομάδας ενημέρωσαν την ΟΥΕΦΑ να επιληφθεί του θέματος για αλλαγή ώρας του αγώνα της προσεχούς Τρίτης εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που πλήττουν και προβλέπεται να παραμείνουν ανάλογες μέχρι και την ημέρα διεξαγωγής της αναμέτρησης. Θυμίζουμε πως σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα η ώρα έναρξης είναι για τις 19.00 αλλά παίρνοντας παράδειγμα κι από το χτεσινό παιχνίδι Ρούμπιν Καζάν - Τβέντε, όπου η προγραμματισμένη ώρα για τη σέντρα άλλαξε δυο φορές ξεκινώντας τελικά στις 14.00 ενήργησαν κατ' αυτόν τον τρόπο.

Αυτήν την ώρα στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής πραγματοποιούν προπόνηση όλοι όσοι δεν πήραν χρόνο συμμετοχής στον χτεσινό αγώνα, ενώ οι βασικοί έκαναν νωρίτερα χαλάρωμα και αποθεραπείες σε ξενοδοχείο της περιοχής του αεροδρομίου.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...