Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

"Βράζουν" με Σιδηρόπουλο στον Άρη

Αρκετά είναι τα παράπονα που άφησε η διαιτησία του Σιδηρόπουλου στους "κίτρινους". Ο ρέφερι από τον σύνδεσμο των Δωδεκανήσων δεν είχε να αντιμετωπίσει κάποια μεγάλη φάση που έκρινε το αποτέλεσμα αλλά όπως αναφέρουν διοικητικοί κύκλοι του Άρη, επηρέασε την ροή του αγώνα. Κάτι το οποίο παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην συνέντευξη Τύπου ήταν πως αν βρισκόταν στο αντίπαλο στρατόπεδο θα είχε παράπονο για τη μη αποβολή του Ιμπαγάσα στον διαπληκτισμό με τον Νέτο.


Ο μέσος του Ολυμπιακού έχοντας κίτρινη κάρτα έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Βραζιλιάνο και σα να μην έφτανε αυτό του ζήτησε το λόγο τραβώντας τον από τη φανέλα για να σηκωθεί κάτι που έπρεπε να σημειωθεί είτε από τον πρώτο βοηθό είτε από τον τέταρτο Κωνσταντινέα.

Άλλωστε και η φάση του Ριέρα που πιάνεται στα χέρια με τον Ρονάλντο και χτυπά στον λαιμό τον Βελλίδη δεν επιδέχεται αμφισβήτησης (με τον γκολκίπερ να δέχεται κίτρινη).

Κυρίως για αυτές τις δύο φάσεις γίνεται μεγάλος λόγος στο "κίτρινο" στρατόπεδο όπως και για πολλές άλλες που "δεν άφησε τον Άρη να παίξει ποδόσφαιρο" όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...