Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Μας γέμισαν "Ελπίδες"!

Δείγμα θετικό για την Εθνική Ελπίδων. Παρά το 0-0 με την αντίστοιχη της Γερμανίας, η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη έδειξε όρεξη και διάθεση παίζοντας, κατά διαστήματα, σωστό ποδόσφαιρο με πρωταγωνιστές τους Φορτούνη και Ανάκογλου. 

Στην φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Πανιωνίου στην Νέα Σμύρνη, η Ελλάδα προσπάθησε μόλις από την αρχή να πάρει τα ηνία του αγώνα. 




Στο πρώτο λεπτό, ο Καραγκούνης τροφοδοτήθηκε σωστά και βγήκε μόνος του απέναντι στον Τραπ αλλά το σουτ του δεν βρήκε στόχο και μετά από λίγα λεπτά, είχε σουτ στο δοκάρι ο Λαγός. Κατά την διάρκεια του πρώτου μέρους, κι όσο ο Φορτούνης είχε κέφια, η Εθνική απειλούσε και ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο. Η Ελλάδα είχε άλλες δύο καλές στιγμές με τα άστοχα σουτ από πλεονεκτικές θέσεις των Καραγκούνη (22΄), Γιάννου (42΄). 

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι πολλές αλλαγές έριξαν τον ρυθμό και οι διεθνείς μας έπαιζαν με αντεπιθέσεις. Η πίεση που ασκούσαν οι Γερμανοί δεν είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα και δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου την ελληνική εστία. 

Το συγκεκριμένο φιλικό είχε ξεχωριστό ενδιαφέρον για δύο λόγους. Αρχικά, η Γερμανία κληρώθηκε στον ίδιο προκριματικό όμιλο με την δική μας Εθνική ομάδα και θα αποτελέσει το βασικό αντίπαλο της ομάδας για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2013 και δεύτερον πως στο γήπεδο βρίσκονταν αρκετοί σκάουτερ μεταξύ αυτών και της Γιουβέντους που είχαν τα μάτια τους στραμμένα στον Κώστα Φορτούνη. 

Αναλυτικά οι συνθέσεις: 

Ελλάδα (Γιώργος Γεωργιάδης): Λάμπρου (67’ Κατσούλης), Αργυρόπουλος (46’ Μητρόπουλος) Σκόνδρας, Παπαδόπουλος Κ., Μανωλάς (46’ Κατσικάς, 53’ Τσουμάνης), Λαγός, Χρυσοφάκης (63’ Ταχτσίδης), Ανάκογλου, Γιάννου (75’ Τσίτας), Φορτούνης (75’ Σοϊλέδης), Καραγκούνης (46’ Βασιλόγιαννης) 

Γερμανία(Ράινερ Αντριόν): Τραπ, Γιουνγκ (46’ Γιάντσκε), Ράους (63’ Νόιμαν), Σόμπιεχ (63’ Ντιντάβι), Κίρχοφ, Φουνκ (63’ Ζάλκερ), Εμλάμπα (63’ Χέρμαν), Ρούντι, Χόλντμπι, Σουκούτα Πάσου (78’ Κρόος), Τοσούν (46΄ Κλέμενς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...