Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Sold out με Μάντσεστερ Σίτι!

Εισιτήρια τέλος, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ Άρης για τη μεγάλη αναμέτρηση για το Γιουρόπα Λιγκ την προσεχή Τρίτη (15/2) με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι. Επίσης ανακοινώνεται πως υπάρχουν εισιτήρια με τον Ολυμπιακό.
Όποιος πρόλαβε-πρόλαβε τα εισιτήρια της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής βραδιάς για τον Άρη, με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι την προσεχή Τρίτη (15/2). Το «Βικελίδης» θα βάλει τα επίσημά του, με τους οργανωμένους να ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις. Η «κίτρινη» ΠΑΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε, γνωστοποίησε πως τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν. Ενώ σύμφωνα πάντα με την ίδια ανακοίνωση, υπάρχουν εισιτήρια για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον επερχόμενο ευρωπαϊκό αγώνα με αντίπαλο τη Man. City. Ευχαριστεί τον κόσμο του ΑΡΗ για την άμεση ανταπόκριση και την υλοποίηση ενός ακόμη SOLD OUT και αναμένει τη δυναμική συμπαράστασή του τόσο στο ευρωπαικό παιχνίδι, όσο και σε αυτό που προηγείται το Σάββατο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων από το ARIS MOBILE σήμερα κι αύριο ως τις 2100.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...