Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2011

"Μαύρο" στον Σούμποτιτς ο Super3!

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης για τις συζητήσεις με τον Λευτέρη Σούμποτιτς αναφορικά με την τεχνική ηγεσία της ομάδας, προκάλεσε την οργή των οργανωμένων οπαδών του Άρη, οι οποίοι στην αρχική σελίδα της επίσημης ιστοσελίδας τους, είναι ξεκάθαροι ως προς την άποψή τους για τον Ελληνοσλοβένο τεχνικό!

«Τεράστια ντροπή και ανυπολόγιστη ζημιά», γράφεται χαρακτηριστικά και με μεγάλα γράμματα, ως μια πρώτη ένδειξη της άποψης που υπάρχει για την κίνηση αυτή της «κίτρινης» διοίκησης.

Το κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Super 3 έχει ως εξής:

«Τεράστια ντροπή και ανυπολόγιστη ζημιά…
Το 84-79 επί του Ηλυσιακού στο Παλέ, ήταν το τελευταίο ματς του Σαρόν Ντρούκερ στον πάγκο του ΑΡΗ. Το «διαζύγιο» ήταν προδιαγραμμένο εδώ και αρκετό διάστημα, καθώς προς τα έξω «έβγαινε» ότι αυτός είναι ο μόνος υπαίτιος για την κακή εικόνα της ομάδας, κάτι για το οποίο είχαμε εκφράσει την άποψη ότι δεν μπορεί να ισχύει, καθώς σε μια ομάδα έχουν ευθύνη όλοι, είτε για τα καλά, είτε για τα άσχημα.

Μέχρι και ο αντικαταστάτης του (βλ. Σφαιρόπουλος) είχε γραφτεί σε συγκεκριμένες εφημερίδες, σε ημέρα που ο ΑΡΗΣ είχε ευρωπαϊκό αγώνα και στον πάγκο της ομάδας θα καθόταν ο Ντρούκερ (!!!), κάτι που προφανώς και προκάλεσε πολλαπλά προβλήματα στη λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ για τη λύση της συνεργασίας με τον Ισραηλινό, συνοδεύτηκε από την αναφορά ότι ο Σούμποτιτς έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΑΡΗ…

… Κάτι που προκαλεί ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΖΗΜΙΑ (!!!!!!!!!!!!!!), καθώς μιλάμε για τον άνθρωπο που «τρύπησε» την ομάδα της καρδιάς μας (Πειραϊκός – ΑΡΗΣ 69-61 τη σεζόν ‘96-‘97), λίγους μήνες πριν καταλήξει στον παναθηναϊκό, ο οποίος και θα επωφελούταν από την ήττα του ΑΡΗ στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος.

Ο συγκεκριμένος δεν έχει Κ-Α-Μ-Ι-Α θέση στον περήφανο Σύλλογό μας, για την ΕΠΙΒΙΩΣΗ του οποίου δώσαμε όλη μας την ψυχή, όταν διάφοροι άλλοι ήταν πολύ μακριά, μπορεί και πουθενά.
Γι’ αυτό, λοιπόν….......»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...