Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Νασρί: "Η Μπαρτσελόνα έπαιζε με... 16 παίκτες"


Ο Σαμίρ Νασρί μίλησε για το περσινό ματς της Άρσεναλ στο "Καμπ Νόου" σε ένα ματς όπου ο Μέσι διέλυσε την άμυνα των "κανονιέρηδων" με 4 γκολ!

Ο Γάλλος, χαρακτήρισε εκείνη την αναμέτρηση "εφιάλτη", αλλά έστειλε το δικό του μήνυμα ότι φέτος η διαφορά των δυο ομάδων μέσα στο γήπεδο δεν θα είναι τόσο μεγάλη.
"Πέρυσι δεν ακουμπήσαμε καθόλου μπάλα. Ήταν παντού, έμοιαζε να παίζουν 16 εναντίον 11. Ήταν πραγματικός εφιάλτης", είπε αρχικά ο Νασρί σχετικά με την εμπειρία που έζησε στην περσινή αναμέτρηση των δυο ομάδων στο "Καμπ Νόου", για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

"Ίσως να τους φοβηθήκαμε, μιας και ήταν φανταστικοί. Όμως φέτος δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Στο πρώτο ματς απλά κάναμε το παιχνίδι μας και τους νικήσαμε (2-1). Στο Καμπ Νόου θα πρέπει να επιτεθούν, οπότε θα μας αφήσουν χώρο για να πετύχουμε γκολ στην αντεπίθεση - κάτι που θα κάνουμε".

Στην πρώτη φετινή αναμέτρηση, η Μπαρτσελόνα είχε προηγηθεί στο "Έμιρέιτς με τον Βίγια, αλλά οι Λονδρέζοι έκαναν την ανατροπή με Φαν Πέρσι και Αρσάβιν (από ασίστ του Νασρί).

Όσον αφορά στο αν θα πήγαινε ποτέ στην Τότεναμ (την άλλη ομάδα του Λονδίνου) ξεκαθάρισε: "Δεν θα παίξω για την Τότεναμ, είναι όπως στη Γαλλία, δεν μπορώ να αγωνιστώ για την Παρί Σεν Ζερμέν (αντίπαλος της Μαρσέιγ όπου έχει αγωνιστεί), επειδή είμαι πιστός".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...