Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Ξεπερνά τα 70.000 sms

Ξεπερνά τις 70.000 SMS
Για την ανταπόκριση τους στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης του συλλόγου ευχαρίστησε τους οπαδούς του Ολυμπιακού η διοίκηση του Ερασιτέχνη με σχετική ανακοίνωση, ενώ εξέφρασε και την πίστη της ότι ανάλογο ενδιαφέρον θα υπάρξει και για το φιλικό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.


Ο αριθμός των απεσταλμένων SMS συνεχώς αυξάνεται. Πλησιάζουν τις 70.000 και στον Πειραιά θεωρούν δεδομένο ότι το φράγμα αυτό θα «σπάσει» άνετα…

Διαβάστε την ανακοίνωση του:

Οι φίλαθλοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. έδειξαν από τις πρώτες ημέρες της υλοποίησης του προγράμματος «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2020» ότι θέλουν να πάρουν την υπόθεση των ερασιτεχνικών τμημάτων του Συνδέσμου στα χέρια τους.

Η ανταπόκριση στην έκκληση για αποστολή SMS στο 54080 είναι εντυπωσιακή καθώς στις δύο πρώτες εβδομάδες έχουν σταλεί σχεδόν 70.000. Είμαστε σίγουροι ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή και θα στεφθεί με επιτυχία το εγχείρημα με τα SMS.

Παράλληλα, προγραμματίζεται ο διεθνής φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ ομάδας αστέρων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και τον ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ Βελιγραδίου, που είναι η δεύτερη σημαντική πρωτοβουλία στο πλαίσιο του προγράμματος για την οικονομική ενίσχυση των ερασιτεχνικών τμημάτων.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα υπάρξει ανάλογη ανταπόκριση. Είμαστε βέβαιοι, πως μετά και τις μεγάλες επιτυχίες των ερασιτεχνικών ομάδων και τμημάτων, ότι οι 70.000 φίλαθλοί μας που έστειλαν SMS θα γίνουν η αιχμή του δόρατος ενημερώνοντας και πείθοντας και άλλους φιλάθλους μας να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια και να δώσουν δύναμη στον Θρύλο.

Τον στόχο να στείλει κάθε Ολυμπιακός ένα SMS, όλοι μαζί μπορούμε να τον πετύχουμε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...