Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Μαλεζάς: «Ονειρεύομαι το Κύπελλο»

Ο Στέλιος Μαλεζάς μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό ενόψει των κρίσιμων αγώνων που δίνει ο ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, καθώς αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, ενώ έρχεται και η ρεβάνς με την ΑΕΚ.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέλιος Μαλεζάς στον "sport103 FM":

Για την νίκη επί του Εργοτέλη: "Είναι αλήθεια ότι δεν ήμασταν πολύ καλά. Το δείχνανε και τα αποτελέσματα και εύχομαι μετά την νίκη επί του Εργοτέλη να πάνε όλα καλύτερα. Ήταν ένα παιχνίδι που ήταν πολύ δύσκολο γιατί είχαμε να κερδίσουμε αρκετό καιρό και να βάλουμε σε αρκετούς αγώνες και γκολ. Ήταν μία νίκη όμως ψυχολογίας για να πλησιάσουμε τον στόχο των πλέι οφ βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

Για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό: "Όλοι οι ποδοσφαιριστές ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και εμάς τους ποδοσφαιριστές. Ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα και θέλουμε να τον κερδίσουμε οπωσδήποτε".

Για τον δρόμο προς την κατάκτηση του Κυπέλλου: "Είναι κάτι το οποίο το θέλει οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής. Οποιοσδήποτε ονειρεύεται ένα τρόπαιο και την συμμετοχή του σε έναν τελικό και το θέλουμε πάρα πολύ. Θέλουμε την πρόκριση αλλά θα την θέλουνε και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Θα είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι μετά το πρώτο παιχνίδι και το 0-0 αλλά η βαριά μας ήττα στο παιχνίδι πρωταθλήματος θα μας πωρώσει περισσότερο για να τα καταφέρουμε. Είναι η έκτη μου χρονιά στον ΠΑΟΚ και είναι πολλά χρόνια χωρίς έναν τίτλο για μένα και την ομάδα και το βλέπω από τους φιλάθλους της ομάδας και από εμάς τους ποδοσφαιριστές για την κατάκτηση του Κυπέλλου που το θέλουμε πάρα πολύ και σε προσωπικό επίπεδο και σε ομαδικό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...