Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Μόνο ενας δικέφαλος υπήρχε

Η ΑΕΚ κάνοντας τον καλύτερο (για μένα) φετινό της αγώνα διέσυρε τον ΠΑΟΚ και έκανε σημαντικό βήμα για τα play-off.Οι κιτρινόμαυροι ηταν η μόνη ομάδα που υπήρχε στο γήπεδο και απο την αρχή επέβαλε τον ρυθμός της.Απο την άλλη ο ΠΑΟΚ ηταν κυριολεκτικά αγνώριστος και δίκαια έχασε.


Απο το πρώτο δεκάλεπτο φάνηκε η διάθεση των παικτών της ΑΕΚ και το γκολ του Ντιόπ θα έλεγα πως έλυσε τα πόδια των κιτρινόμαυρων.Απο εκεί και πέρα περίμενα τον ΠΑΟΚ να αντιδράσει ωστόσο η ΑΕΚ ηταν αυτή που έχασε και άλλες ευκαιρίες με κυριότερη αυτή του Μπλάνκο.

Με το 2-0 τελείωσαν όλα καθώς οι παίκτες του ΠΑΟΚ παίζανε λές και κάνανε αγγαρεία.Στην συνέχεια βγήκε το ημίχρονο με τον ρυθμό να πέφτει.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε οπως και στο πρώτο ημίχρονο πολύ δυναμικά και θέλησε να πετύχει ενα ακόμα γκολ για να σφραγίσει οριστικά την νίκη.Και αυτό ήρθε με τον Σκόκο,ο οποίος χόρεψε κυριολεκτικά την άμυνα του ΠΑΟΚ.

Απο εκεί και πέρα το παιχνίδι έχασε για τα καλά το ενδιαφέρον και η ΑΕΚ προσπαθούσε να διευρύνει το προβάδισμα της.Και τα κατάφερε αφού έχασε 2-3 ευκαιρίες ο Δέλλας με εκπληκτικό άλμα και καρφωτή κεφαλιά έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ΑΕΚ.

Έτσι λοιπόν η ΑΕΚ πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη και κυρίως ψυχολογική νίκη που φτιάχνει λίγο το κλίμα στην ομάδα.Απο την άλλη ο ΠΑΟΚ μπαίνει για τα καλά σε περιπέτειες και θέλει οπωσδήποτε νίκη την τετάρτη κόντρα στον Εργοτέλη στην Τούμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...