Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Πολύ εύκολα η Γιουνάιντετ (βίντεο)

Πιο εύκολα απο οτι περίμενει κανείς η Μάντσεστερ Γιουνάιντετ επικράτησε με 2-0 της Άρσεναλ και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του F.A  CUP.Η Γιουνάιντετ δεν ίδρωσε καθώς η Άρσεναλ παρότι είχε την κατοχή της μπάλα ηταν εμφανώς κουρασμένη απο την προσπάθεια της τρίτης στο Κάμπ Νου.

Ένας επίσης πολύ σημαντικό στοιχείο για την νίκη της Γιουνάιντετ ειναι το οτι προηγήθηκε σχετικά νωρίς ενώ εκμεταλεύτηκε την μοναδική της ευκαιρία μέχρι εκείνο το λεπτό.Ύστερα προσωπικά νομίζ όλοι περιμέναμε την Άρσεναλ να αντιδράσει,ωστόσο ηταν εμφανέστατη η κούραση και προφανώς ο στόχος την λονδρέζικης ομάδας ηταν να βάλει ενα γκολ και να προκριθεί.

Για να μην αδικούμε ομως του Κανονιέρηδες είχαν και αυτοί δύο καλές ευκαιρίες στο 44' με τον Νασρί και στο 48' με τον Κοσιενλί ωστόσο βρήκαν εκεί εναν εκτων κορυφαίων (για μένα) ακόμα και τώρα τερματοφύλακα στον κόσμο,τον Φαν ντε Σαρ.

Έτσι λοιπόν λίγο αργότερα τελείωσαν ολα με τον Ρούνεϊ να γράφει το 2-0 και να τελειώνει το μάτς.

Έτσι λοιπόν η Γιουνάιντερ προκρίθηκε και συνεχίζει να αγωνίζεται σε 3 διοργανώσεις,το θετικό επίσης για αυτην ηταν το οτι ο Βαλέντσια επέστρεψε στην αγωνιστική δράση.Απο την άλλη η Άρσεναλ στο champions league πλήρωσε κάποια δικά της λάθη στους ομίλους και έπεσε πάνω στην Μπαρτσελόνα ενώ η κούραση και η Γιουνάιντετ την απέκλεισαν απο το κύπελλο.

Πρίκριση για την Μπόλτον
Στο ματς που προηγήθηκε χρονικά, με τον Λι να αφήνει τη Μπέρμιγχαμ... νεκρή ακριβώς στην εκπνοή, η Μπόλτον πήρε σπουδαία νίκη-πρόκριση,  επικρατώντας με 3-2 των “μπλε” μέσα στο “Σεντ Άντριους”. Την ώρα που όλα έδειχναν ότι το ματς όδευε ολοταχώς προς επαναληπτικό, ο Νοτιοκορεάτης άσος, ο οποίος μάλιστα είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς, εκμεταλλεύτηκε μια μπαλιά του Ντέιβις στο 90' και νίκησε για τρίτη φορά τον Φόστερ στο ματς, στέλνοντας τους “τρότερς” ακόμα πιο κοντά στον στόχο της συμμετοχής στο μεγάλο τελικό.

Η Μπόλτον ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 21' με τον Ελμάντερ, με τη Μπέρμιγχαμ να στέκεται πολύ άτυχη στη συνέχεια, αφού προέβη σε δύο αναγκαστικές αλλαγές πριν το μισάωρο, με τους Γίρανεκ και Φέργκιουσον να αποχωρούν τραυματίες από το ματς, δίνοντας τη θέση τους στους Ρίτζγουελ και Ρέντμοντ αντίστοιχα. Παρ' όλα αυτά, ο Ζερόμ στο 38' ισοφάρισε σε 1-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Στο 66' ο Κέρτις Ντέιβις ανέτρεψε εντός της μεγάλης περιοχής τον Κέβιν Ντέιβις, με τον ρέφερι της αναμέτρησης να δίνει την παράβαση και τον παθών να μην αστοχεί από την άσπρη βούλα, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στη Μπόλτον για το 1-2. Η μαχητική Μπέρμιγχαμ κατάφερε να φτάσει εκ νέου στην ισοφάριση στο 80' με τον Φίλιπς, σε μια περίεργη φάση με προβολή εκτός της μεγάλης περιοχής, αλλά στο 90' μίλησε ο Λι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...