Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Νέες δοκιμές απο τον Χιμένεθ

Νέες δοκιμές από Χιμένεθ
Ο Μανόλο Χιμένεθ προετοιμάζει την ομάδα του για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή. Ένα παιχνίδι που θέλει την νίκη η ΑΕΚ καθώς με «τρίποντο» μεθαύριο και στο ματς με την Καβάλα η Ενωση «κλειδώνει» την συμμετοχή της στα πλέι οφ. Ο Ισπανός προπονητής της ΑΕΚ σήμερα στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων έκανε δίτερμα. Εκεί έδειξε ότι σκέφτεται διάφορα πράγματα ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Και αλλαγές συστήματος, όπως και αρκετών προσώπων. Και όλα δείχνουν ότι ο Μπλάνκο επιστρέφει στο αρχικό σχήμα… Ο Λυμπερόπουλος δεν έκανε κανονικά προπόνηση, ο Γεωργέας ξεκουράστηκε, ενώ ο Καφές να θυμίσουμε ότι δεν παίζει λόγω τιμωρίας.

Στα στόπερ έπαιξαν οι Ματέος – Δέλλας, δείγμα του ότι ο Χιμένεθ ικανοποιήθηκε από την παρουσία τους και θα τους διατηρήσει ως δίδυμο και την Κυριακή. Δεξί μπακ έπαιξε ο Μανωλάς (θα παίξει ο Γεωργέας), ενώ αριστερό μπακ ο Καράμπελας. Στο κέντρο έπαιξε τριάδα με τους Ντιόπ - Μάκο – Μίτσελ και τον Σενεγαλέζο «κόφτη» , ενώ μπροστά τους έπαιξε ο Γκερέιρο και στην επίθεση δίπλα στον Σκόκο ήταν ο Μπλάνκο σε σύστημα 4-4-2 με ρόμβο.
Στην συνέχεια έκανε αλλαγές και ο Νταντόμο έπαιξε αντί του Καράμπελα, ο Καφές αντί του Μάκου, ο Λαγός αντί του Μίτσελ και ο Μπαχά αντί του Γκερέιρο. Τότε έπαιξαν κλασικό 4-4-2 με το ίδιο δίδυμο στην επίθεση και τους Σκόκο και Λαγό στα άκρα. Την αντίπαλη ομάδα αρχικά απάρτιζαν οι Νταντόμο αριστερά, Αργυρίου δεξιά, Ντρπιτς – Νασούτι στα στόπερ, Καφέ – Κλωναρίδη αμυντικά χαφ, Μπερνς δεξιά, Λεονάρντο αριστερά και στην επίθεση οι Εντερ και Νικόλτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...