Κυριακή, 13 Μαρτίου 2011

Βολές εναντίον Μπορόβηλου απο Κούγια

Βολές εναντίον των αφεντικών του Αστέρα Τρίπολης εξαπέλησε ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος κατηγορεί τον Μπορόβηλο και τον αδερφό του για 13 εκ. καταθέσεις σε τράπεζες.

«Ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε με συνοπτικές διαδικασίες χύνοντας το αίμα πολλών ομάδων. Οι αδερφοί Μποροβήλοι ήταν οι πραγματικοί οργανωτές αυτού του σχεδίου. Ο ένας σαν διαιτητής και αργότερα σαν μέλος της ΚΕΔ, ο άλλος που δεν ξέρω τι δουλειά κάνει ήταν ο γενικός διευθυντής. Όταν ο Μποροβήλος όριζε διαιτητές, ο άλλος είπαν ότι παραιτήθηκε.

Η ομάδα αυτή, που είναι από τις πιο βρώμικες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, να ξέρετε ότι σε λίγο θα βρεθεί εκεί που πρέπει. Του χρόνου θα παίζουμε μαζί και μετά εκεί που ανήκει. Απ' ότι πληροφορήθηκα, ο αδερφός του Μποροβήλου, που δεν ξέρω τι μηχανή ανακάλυψε και με ποιο τρόπο. Πληροφορήθηκα, όμως, ότι έχει 13 εκατομμύρια. Και εμείς που είμαστε 35 χρόνια στο τοπ της δικηγορίας δεν είχαμε ποτέ 13 εκατομμύρια. Το μόνο που έχουμε είναι η Παναχαΐκή μας. Αυτά τελειώνουν όμως αφού θα περάσουν όλοι την πόρτα του εισαγγελέα και μετά του τακτικού ανακριτή»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...