Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Εβδομάδα εξελίξεων

Ο Πανσερραϊκός εδώ και εβδομάδες φαίνεται σε όλα τα επίπεδα να έχει σηκώσει “λευκή σημαία” και να έχει δεχτεί πως η επόμενη χρονιά θα τον βρει να διεκδικεί την επάνοδο του στη Superleague. Η εμφάνιση στον Βόλο, μάλιστα, ήταν η καλύτερη απόδειξη για αυτό με τον Μόμτσιλο Βούκοτιτς να παρουσιάζεται στεναχωρημένος για την κατάσταση. “Απλά περίμενα ότι θα άλλαζα κάτι. Ήρθα με όρεξη να βοηθήσω την ομάδα”, είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου.
Την προηγούμενη εβδομάδα, λοιπόν, βάση ρεπορτάζ, ο Σέρβος τεχνικός είναι το με το ένα πόδι εκτός ομάδας, κάτι που φυσικά έφτασε στα αυτιά του και γι΄ αυτό είπε πως: “Δεν μένω με το ζόρι. Αν νομίζουν πως πρέπει να συνεχίσουν με άλλον, δεν έχω πρόβλημα”. Πάντως, άφησε ένα ανοιχτό παραθυράκι, εάν το θέλει και η διοίκηση της ομάδας των Σερρών να κάτσει στο τραπέζι του σχεδιασμού για την επόμενη σεζόν.

Μετά και την ήττα στον Βόλο, το όνειρο της παραμονής έχει απομακρυνθεί αρκετά και αυτή η εβδομάδα θα είναι των ξεκαθαρίσεων. Πρώτα, θα γίνει μία συζήτηση για το θέμα του Βούκοτιτς, για το εάν θα παραμείνει κι αν ναι μέχρι πότε, εάν δηλαδή θα πορευτούν μαζί του και την επόμενη σεζόν.

Αυτές τις ημέρες, όμως, όπως είναι επίσης γνωστό, αναμένεται και η λύση των συμβολαίων άλλων τριών ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους Άλβαρεζ, Κάστρο και Ντιόγκολ. Οι εκπρόσωποι τους θα βρίσκονται στις Σέρρες τις επόμενες ημέρες για να μείνουν ελεύθεροι.

Στα αγωνιστικά, επιστρέφει ο Γιώργος Γεωργιάδης που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω καρτών, ενώ το τεχνικό τιμ περιμένει να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Παντελιάδης που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...