Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

"Πρώτα η ΑΕΚ, μετά το συμβόλαιο"

Την πρόθεση του να συνεχίσει να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό και τα επόμενα χρόνια εξέφρασε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο διεθνής αμυντικός των ερυθρολεύκων παραβρέθηκε στην παρουσίαση ποδοσφαιρικού παπουτσιού από γνωστή αθλητική εταιρία και στο περιθώριο της εκδήλωσης μίλησε για τον Ολυμπιακό και την επικείμενη ανανέωση του συμβολαίου του.
«Θα έλεγα πως το θέμα του συμβολαίου μου δεν είναι της ώρας. Εγώ έχω δηλώσει τις προθέσεις μου και στο παρελθόν αλλά τώρα προέχει το ματς με την ΑΕΚ και η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ελπίζω να νικήσουμε την Κυριακή, να πανηγυρίσουμε τον τίτλο και στη συνέχεια με ηρεμία και καλή διάθεση να κάτσουμε να συζητήσουμε για τν ανανέωση του συμβολαίου. Το σημαντικό είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα γιατί έτσι διακρίνονται όλοι.»
Για τον αγώνα με την ΑΕΚ:
«Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για μας καθώς με νίκη έχουμε τη δυνατότητα να κατακτήσουμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα Ελλάδας. Θα είναι πάρα πολύ όμορφο και σημαντικό τελειώνοντας το ματς να είμαστε νικητές και να κατακτήσουμε τον τίτλο»
Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα:
«Στεναχωρηθήκαμε πάρα πολύ από την ήττα καθώς δεν το περιμέναμε. Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη που θα μας έδινε τον τίτλο και για αυτό είχαμε πάει στη Θεσσαλονίκη. Ελπίζω τώρα με τον κόσμο στο πλευρό μας να πάρουμε τη νίκη που θέλουμε για να τελειώνουμε με το πρωτάθλημα»
Όσο για το καινούργιο παπούτσι το οποίο το φοράει και ο ίδιος ο Αβραάμ:
«Ένα πάρα πολύ καλό παπούτσι. Είναι πολύ ελαφρύ και βοηθάει τον παίκτη που το φοράει να κινείται άνετα μέσα στο γήπεδο» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...