Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Καβάλα για ευρώπη

Δεν αφήνει την Ευρώπη με...τίποτα! Ακόμα ένα βήμα έκανε η Καβάλα του Χένρικ Κάσπερτσακ που δεν θέλει να αφήσει τον Ολυμπιακό Βόλου να πάρει αέρα στην κούρσα διεκδίκησης της πέμπτης θέσης! Οι «Αργοναύτες» πέτυχαν σπουδαία νίκη χάρη στο γκολ του Αμπντούν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης που μάλλον αρχίζει να συμβιβάζεται με την ιδέα του υποβιβασμού..


Με τον αέρα της μεγάλης νίκης στις Σέρρες, ο Αστέρας μπήκε στο παιχνίδι με διάθεση να κάνει την έκπληξη και λίγο έλειψε να προηγηθεί αν στο σουτ του Παπάζογλου η μπάλα έκανε το χατίρι στους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, η ομάδα του Χένρικ Κάσπερτσακ ισορρόπησε γρήγορα δημιουργώντας και μία καλή φάση με το σουτ του Χργκόβιτς.

Τα σχέδια του Πολωνού τεχνικού άλλαξαν όταν ο σκόρερ του πρώτου γύρου στην Τρίπολη, ο Ονουάτσι υπέστη τράβηγμα και έτσι αντικαταστάθηκε με τον Περεϊρίνια. Η κακή ανάπτυξη όμως των «Αργοναυτών» έδωσε το δικαίωμα στους παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη (ο οποίος αποθεώθηκε αν και αντίπαλος από τους συμπατριώτες του) να «καταστρέφουν» το παιχνίδι του Αμπντούν και κατ’επέκταση των γηπεδούχων.

Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, η Καβάλα κατάφερε να ανεβάσει την απόδοσή της και κάπου εκεί έχασε την μεγάλη ευκαιρία ο Ρίος! Τρομερό βολέ από το ύψος της περιοχής από τον Αργεντινό, η μπάλα τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι του Αναστασόπουλου και το 1-0 δεν γράφτηκε ποτέ....

Αυτό συνέβη ωστόσο στο δεύτερο μέρος! Ο αντικαταστάτης του Ονουάτσι, ο Περεϊρίνια σε μια κίνηση αλτρουισμού, έβγαλε στον Αμπντούν από αριστερά και ο Γαλλοαλγερινός άνοιξε το σκορ για την Καβάλα ενώ λίγο πριν ο Αστέρας είχε χάσει και τον Ουντότζι που χτύπησε.

Από εκείνο το σημείο, οι «Αργοναύτες» κρατούσαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, ήταν κυρίαρχοι ενώ θα μπορούσαν να κλειδώσουν την «νίκη-Ευρώπης» σχεδόν είκοσι λεπτά μετά το 1-0, στο πλασέ του Αμπντούν που πέρασε ελάχιστα αουτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...