Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

''Ροπαλιά''

Ο Ηρακλής παίζοντας έξυπνα κατάφερε και πήρε την νίκη μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης και εξασφάλισε οριστικά την παραμονή του.Ο Γηραιός δεν ηταν ο κυρίαρχος του αγώνα ωστόσο δεν επέτρεψε και τον Άρη να κάνει τις μεγάλες φάσεις.Έτσι έφτασε στην νίκη και προσπέρασε τους κιτρινόμαυρους.


Ο Άρης μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2ο λεπτό είχε δοκάρι με τον Κόκε ενώ δύο λεπτά αργότερα και πάλι ο Ισπανός έστειλε την μπάλα λίγο αουτ.Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε,με τον Άρη να προσπαθεί αλλα να μην μπορεί ενω με τον Ηρακλή να μοιάζει ικανοποιημένος και με τον βαθμό της ισοπαλίας.Κάπως έτσι τελείωσε και το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης ηταν πιο κινητικός,ωστόσο ποτέ και το τονίζω το ποτέ δεν μπόρεσε να απειλήσει πραγματικά τον Ηρακλή.Πότε κάτι κεφαλιές απο Περέιρα και Μπομπαντίγια,πότε κανένα σουτ απο μακριά ομως για μένα αυτές δεν ειναι φάσεις.

Ο Ηρακλής που δεν ηταν φλύαρος είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία της αναμέτρησης με τον Σολτάνι και στην συνέχεια με τον Ζερκά.Μετά απο αυτήν την ευκαιρία ο Ηρακλής ηταν καλύτερος,ειχε πάρει την μάχη του κέντρου και με μαέστρο τον Ζερκά (πραγματικά βοηθάει πολύ τον γηραιό) προσπαθούσε να δημιουργήσει κάποιες ευκαιρίες.

Απο τα πόδια του Ζερκά λοιπόν ήρθε και το γκολ του Ηρακλή,καθώς απο δικιά του μπαλιά ο Ιάκομπ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αφου πρώτα είχε περάσει τον Σηφάκη.

Απο εκεί και πέρα στα τελευταία 5 λεπτά ο Άρης απείλησε μόνο με τον Μπομπαντίγια μια φορά.

Έτσι λοιπόν ο Άρης βγαίνει οριστικα εκτός της μάχη των play-off και δίκαια νομίζω μιας και φέτος δεν κατάφερε ποτέ να ξεφύγει απο την μετριότητα.Απο την άλλη ο Ηρακλής εξασφάλισε την παραμονή του και πλέον κοιτάει για ακόμη ψηλότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...