Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Μέσα ο Σαμπού,κάλεσμα στον κόσμο

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής, κόντρα στον Πανιώνιο. Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Φαβάλι και Μπαζίνσκι.

Αντίθετα, ο Σαμπού, επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς και βρίσκεται στα πλάνα του Δώνη.

Η αποστολή για τον αυριανό αγώνα αποτελείται από τους εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μιχαηλίδης, Ιτάνζ, Ολιβέιρα, Σαμπού, Σκόνδρας, Μελισσάς, Δάρλας, Νάστος, Σφακιανάκης, Νεμπεγλέρας, Τάτος, Σαρμιέντο, Μπρίτο, Καραλής, Σαγκανόφσκι, Καραγκούνης, Καμαρά, Αναστασάκος.

Στο μεταξύ η ΠΑΕ Ατρόμητος μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της καλεί τον κόσμο της ομάδα για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. «Η ΠΑΕ Ατρόμητος, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο καλούν τους φιλάθλους του Περιστερίου να σταθούν αύριο στο πλευρό της ομάδας και να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη του Ατρόμητου στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο (17.15).

Φίλαθλοι του Ατρόμητου, η ομάδα χρειάζεται την ενίσχυσή σας. Γεμίστε το γήπεδο Περιστερίου και συμπαρασταθείτε στους παίκτες με τον ίδιο συγκλονιστικό τρόπο που τους «σπρώξατε» στη νίκη την περασμένη Τετάρτη στο ματς Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Η παρουσία σας θα έχει καταλυτικό ρόλο στην προσπάθεια της ομάδας για την κατάκτηση της νίκης.

Υπενθυμίζουμε ότι έχει οριστεί γενική είσοδος 10 ευρώ. Ήδη η κινητοποίηση των φιλάθλων του συλλόγου είναι πολύ μεγάλη και θα εκφραστεί με μια δυναμική, και σε φίλαθλα πλαίσια, παρουσία στις κερκίδες του γηπέδου Περιστερίου».

* Αύριο τα εκδοτήρια του γηπέδου Περιστερίου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα ήτοι στις 15.15.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...