Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Πανέτοιμος και με... λευκό απουσιολόγιο

Η τελευταία... πρόβα πριν από τον επαναληπτικό, ημιτελικό του Κυπέλλου ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 20.00. Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί στις 21.00 την ΑΕΚ σε μια κατάμεστη Τούμπα - έμειναν λιγότερα από 300 εισιτήρια ενώ η ΠΑΕ τονίζει πως οι θύρες θ' ανοίξουν στις 18.30 προτρέποντας τους ενδιαφερόμενους για έγκαιρη προσέλευση - κι ο Μάκης Χάβος έχει κάθε λόγο να χαμογελά, καθώς είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να συμμετέχουν απροβλημάτιστα στην προπόνηση.

Την εξαίρεση στον κανόνα δημιούργησε ο Πάμπλο Κοντρέρας, όχι όμως λόγω κάποιου προβλήματος αλλά με γνώμονα τη συσσωρευμένη κόπωση λόγω των διαδοχικών αγώνων (σ.σ. μόνον τις τελευταίες δυο εβδομάδες έχει παίξει σε πέντε αγώνες σε διάστημα δυο εβδομάδων) κρίθηκε φρόνιμο ν' ακολουθήσει πιο χαλαρό πρόγραμμα σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Από τις δοκιμές που πραγματοποίησε η τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου» δείχνει να επιμένει στο 4-2-3-1 με τερματοφύλακα τον Κρέσιτς, στην άμυνα τον Σνάουτσνερ δεξιά και κατά σειρά από αριστερά του τους Τσιρίλο, Κοντρέρας, Λίνο, μπροστά τους τους Βιτόλο - Γκαρσία και τρίτο πρόσωπο της μεσαίας γραμμής, λίγο πιο προωθημένο τον Ιβιτς, δεξιά από τον Σέρβο ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Βιεϊρίνια και στην κορυφή τον Μουσλίμοβιτς.

Αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν οι: Κρέσιτς, Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Λίνο, Βιτόλο, Γκαρσία, Ιβιτς, Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Μουσλίμοβιτς, Κουτσιανικούλης, Μωυσιάδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Ετο, Πετρίσεβιτς, Σαβίνι. Απαντες αποσύρθηκαν σε ξενοδοχείο, ενώ δεν πρόκειται να υπάρξει καμία διαφοροποίηση στο πρόγραμμα που ακολουθείται πριν από κάθε εντός έδρας αναμέτρηση, ικανή να προσδώσει κάτι διαφορετικό ως χαρακτηριστικό για λόγους ψυχολογίας. Εκτός αποστολής, λόγω και της υποχρεωτικής παρουσίας δυο ποδοσφαιριστών κάτω των είκοσι ετών, έμειναν οι Σακελλαρίου, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Ελ Ζαρ, Φιλομένο.

Στο μεταξύ, κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν η απουσία του ΠΑΟΚ από τη σημερινή, έκτακτη συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, αφού με τον τρόπο αυτό οι διοικούντες την ΠΑΕ ήθελαν να δείξουν πως αρνούνται να μετέχουν στην... απαξίωση που συντελείται και συντηρείται από τις τελευταίες εξελίξεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...