Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Ζαγοράκης: "Μετά το σημερινό εγώ δεν υπάρχω"

Τετ α τετ με οπαδούς του ΠΑΟΚ είχε ο Θοδωρής Ζαγοράκης μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ. Τον πρόεδρο του δικέφαλου περίμεναν περίπου 60 άτομα, τα οποία ζητούσαν εξηγήσεις. Ο Ζαγοράκης είχε ανοίξει διάλογο και κάποια στιγμή ξέσπασε για τα επεισόδια που έγιναν προς το τέλος της αναμέτρησης λέγοντας κάποια πράγματα που ίσως να προαναγγέλλουν και την αποχώρηση του. "Είναι ντροπή αυτά που έγιναν σήμερα. 15 άτομα δημιουργούν τέτοιες καταστάσεις, δεν είναι δυνατόν. Μετά από αυτό που έγινε σήμερα εγώ δεν υπάρχω".
Κάποιοι φίλαθλοι κατηγορούσαν τους παίκτες ότι διαλέγουν παιχνίδια όλη τη σεζόν, με τον Ζαγοράκη να υπερασπίζεται τους ποδοσφαιριστές λέγοντας, "Δεν μας έχει 'πουλήσει' η ομάδα φέτος. Ηταν πολλά τα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Ολοι είμαστε στεναχωρημένοι από τον αποκλεισμό, καθώς η ΑΕΚ δεν ήταν καλύτερη μας".
Ο Ζαγοράκης είπε πως τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθεί για όλα τα θέματα, "Ο Ζαγοράκης δεν είναι λαμόγιο και δεν θα γίνει ποτέ. Θα μιλίσω τις επόμενες ημέρες και θα εξηγήσω που πήγαν όλα τα χρήματα, μέχρι το τελευταίο ευρώ".

Εκτός από τον Θοδωρή Ζαγοράκη, φίλαθλοι περίμεναν και τους ποδοσφαιριστές έξω από το γήπεδο. Σε διάλογο που είχε ο Μουσλίμοβιτς με έναν οπαδό του είπε πως έχει να πληρωθεί επτά μήνες, ωστόσο ο ίδιος δεν έκανε αποχή.
Οι οπαδοί ζητούσαν εξηγήσεις από τους ποδοσφαιριστές για την κακή απόδοση και για τη μόλις μία ευκαιρία που δημιούργησαν σε ολόκληρο το παιχ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...