Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Βούκοτιτς: «Να σκεφτούμε τη νέα σεζόν»

Δεν κρύφτηκε ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς, αμέσως μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στον Βόλο, τονίζοντας να αρχίσει από τώρα ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν πετώντας παράλληλα το μπαλάκι για την παραμονή του στον Πανσερραϊκό.


«Ξέραμε ότι είχαμε δύσκολο έργο με τις απουσίες που είχαμε. Παρόλο που περίμενα το παιχνίδι του Κυπέλλου να επηρεάσει τον Ολυμπιακό και να προσπαθήσουμε εμείς να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, ήταν δύσκολο», επισήμανε αρχικά ο Σέρβος προπονητής προσθέτοντας:

«Το ματς κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο, όπου ο Ολυμπιακός έβαλε δύο γκολ και ήταν καλύτερος. Αν ισοφαρίζαμε στο 1-0, ίσως αλλάζαμε τα δεδομένα. Δεν τα καταφέραμε και χάσαμε το παιχνίδι. Ήρθα με όρεξη να βοηθήσω την ομάδα.

Θα προσπαθήσω να αλλάξω κάποια πράγματα, αλλά είναι δύσκολο για έναν προπονητή που δεν έκανε προετοιμασία. Ο Πανσερραϊκός πρέπει να ξεκινήσει προγραμματισμός για νέα σεζόν. Από τώρα οι άνθρωποι πρέπει να σκέφτονται την επόμενη σεζόν».

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού επανέλαβε και στο τέλος των δηλώσεών του ότι βρίσκεται στη διάθεση της διοίκησης τονίζοντας πως θέλει να μείνει στα «λιοντάρια»:

«Ήρθα να αλλάξω κάτι, να βοηθήσω, αλλά είναι δύσκολα. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο και θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια. Δεν μένω με το ζόρι. Είναι δύσκολη στιγμή.

Δεν μπορούσα να αλλάξω πολλά πράγματα. Θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο να δούμε τι γίνεται. Δεν μπορούσα να αλλάξω πολλά πράγματα. Δεν μένω με το ζόρι. Να δούμε ποια είναι η καλύτερη λύση. Αν νομίζουν ότι πρέπει να συνεχίσουν με κάποιον άλλον, δεν έχω πρόβλημα. Απλά περίμενα ότι θα άλλαζα κάτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...