Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Επέστρεψε ο Κατσαμπής

Στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου τέθηκε ο Τάσος Κατσαμπής την Τετάρτη. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ξεπέρασε τον ερεθισμό του στο γόνατο και αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στην αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής, με αντίπαλο τον Πανιώνιο.
Επίσης, τα θετικά για τους «κυανόλευκους» είναι η επιστροφή του Ζερκά σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ενώ μόνο ο Γιώργος Κατσικάς έμεινε εκτός προπόνησης, αφού δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Η επόμενη προπόνηση των «κυανόλευκων» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 11:00 στη Μίκρα.
Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν το «παρών» στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος στο βόλεϊ, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Με μεγάλη χαρά και τιμή, η ΠΑΕ παραχωρεί το λεωφορείο της στην μεγάλη ομάδα βόλεϊ του Συλλόγου μας, για το ταξίδι προς τον θρίαμβο και την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου. Το ταξίδι στην Ορεστιάδα να είναι νικηφόρο και η ομάδα να μας φέρει, με το 'Blue Bus', το κύπελλο, προσφέροντας άλλη μια μεγάλη χαρά σε όλους τους Ηρακλειδείς. Η περιπέτεια της Ορεστιάδας αρχίζει από αύριο (17/03), όταν και θα πραγματοποιηθεί το ταξίδι του 'Blue Bus' για την ακριτική πόλη, μεταφέροντας τον μεγάλο βολεϊκό ΗΡΑΚΛΗ. Καλή επιτυχία, παιδιά και με την. 'κούπα' το σαββατόβραδο.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...