Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Παραιτήθηκε ο Μεσίνα

Η βαριά ήττα από τη Σιένα στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε το TOP-16 της Ευρωλίγκας ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Ετόρε Μεσίνα. Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς, η Ρεάλ η οποία είχε ήδη προκριθεί στα πλέι οφ της διοργάνωσης έδειξε το πιο άσχημο αγωνιστικό της πρόσωπο.

Αυτό ο Ιταλός προπονητής δεν μπόρεσε να το... καταπιεί με τίποτα και αποφάσισε να παραιτηθεί από προπονητής της ομάδας σε μία προσπάθεια να ταρακουνήσει τα λιμνάζοντα νερά.

Άλλωστε, η ομάδα του μέχρι να χάσει μέσα στην έδρα της από τη Σιένα με το βαρύ 95-77 είχε πέντε συνεχόμενες νίκες στη β΄φάση της Ευρωλίγκας και προφανώς δεν ήθελε να χαλάσει την καλή εικόνα της με ένα τέτοιο αποτέλεσμα.

Ούτως ή άλλως πάντως τα πράγματα δεν είναι πολύ καλά για τη Ρεάλ η οποία έχασε δύο ματς για την ισπανική λίγκα από Βαλένθια και Βαγιαδολίδ. Η ήττα από τη Σιένα ήταν η τρίτη συνεχόμενη, κάτι που φυσικά δεν άρεσε καθόλου στον Μεσίνα.

Από τη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ο Μεσίνα είχε δείξει την απογοήτευσή του για την εμφάνιση της ομάδας του: "Εκ μέρους όλης της ομάδας, ζητάω συγνώμη από τον κόσμο. Ήμασταν απαράδεκτοι. Λυπάμαι για όλους όσοι αγόρασαν εισιτήρια να μας δουν και είχαν να ξυπνήσουν για δουλειά την επομένη. Δεν θα ξανασυμβεί. Απλά οι παίκτες μου πρέπει να καταλάβουν πως δεν μπορούν να επιλέγουν παιχνίδια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...