Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

"Ξεχνάμε τον ΠΑΟΚ, κοιτάμε την ΑΕΚ"

Για τα σοβαρά λάθη που έγιναν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλά και το ματς που ακολουθεί με την ΑΕΚ, μίλησε στους παίκτες του ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην προπόνηση της Δευτέρας. «Κάναμε όλοι λάθη στην Τούμπα, η ευθύνη είναι συνολική. Ολοι φταίμε, δεν πρέπει να μας παίρνει τόσο εύκολα από κάτω. Ξεχνάμε τον ΠΑΟΚ και κοιτάμε το ντέρμπι με την ΑΕΚ όπου πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουμε», ήταν τα λόγια του Βαλβέρδε.


Άπαντες θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τον ΠΑΟΚ και πλέον το μυαλό όλων βρίσκεται στο ντέρμπι της Κυριακής, όπου οι "ερυθρόλευκοι" έχουν τη δυνατότητα να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αξίζει να αναφερθεί πως η διοίκηση θα έχει συνάντηση με αντιπροσωπεία των οργανωμένων έτσι ώστε σε περίπτωση που όλα πάνε καλά, να κυλήσουν ομαλά οι εορτασμοί για την κατάκτηση του τίτλου.
Η προετοιμασία για τον αγώνα με την Ενωση ξεκίνησε τη Δευτέρα με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην Τούμπα να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας.
Ο Ραούλ Μπράβο ανεβάζει ρυθμούς καθημερινά και τη Δευτέρα, ακολούθησε μεγάλο μέρος της  προπόνησης της ομάδας, ενώ στη συνέχεια έκανε το ατομικό του πρόγραμμα στο γήπεδο. Ο Ισπανός άσος την Τετάρτη θα προσπαθήσει να γυμναστεί μαζί με τους συμπαίκτες του και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.
Την Τρίτη οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη.

Εκτός με Καβάλα και Ατρόμητο οι Ιμπαγάσα, Α. ΠαπαδόπουλοςΑπόντες στις αναμετρήσεις με Καβάλα και Ατρόμητο για την 28η και 29η αγωνιστική, αντίστοιχα, θα είναι οι Άριελ Ιμπαγάσα και Αβραάμ Παπαδόπουλος, όπως γνωστοποιήθηκε την Δευτέρα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι δύο παίκτες των «ερυθρολεύκων» συμπλήρωσαν επτά κίτρινες κάρτες στον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ και έτσι αναγκαστικά ο προπονητής των Πειραιωτών, Ερνέστο Βαλβέρδε, θα στερηθεί των υπηρεσιών τους στα προαναφερθέντα παιχνίδια.

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...