Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2011

"Περνάει τους δικαστές για καθυστερημένους;"

"Περνάει τους δικαστές για καθυστερημένους;"
Στην αντεπίθεση περνάει ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος απαντάει με ειρωνεία στη συνέντευξη Τύπου του Αχιλλέα Μπέου. "Δεν έχουν κάνει λοβοτομή οι δικαστές!".
Πληροφορήθηκα από δημοσιογράφους μόλις βγήκα από Δικαστήριο του Πειραιά, το «απολογητικό υπόμνημα» - συνέντευξη του Αχιλλέα Μπέου.
Ο κ. Μπέος θα πρέπει να μάθει ότι η Δικαιοσύνη, αυτόν που κάνει έγκλημα και το παραδέχεται και ζητάει ειλικρινή συγγνώμη, τον μεταχειρίζεται με επιείκεια. Εκείνον όμως που νομίζει ότι οι δικαστές είναι διανοητικά καθυστερημένοι και ότι έχουν κάνει λοβοτομή και μπορούν να δεχτούν τους πιο παραλόγους ισχυρισμούς, τον τιμωρεί πραγματικά.
Ο κ. Μπέος επίσης θα πρέπει να μάθει ότι τις ποινικές του παραβάσεις δεν θα τις κρίνουν πάντοτε στα τακτικά δικαστήρια πρώην διορισμένοι τακτικοί δικαστές, όπως έγινε στην πρόσφατη υπόθεση του Δήμου Νέας Σμύρνης. Αυτή τη φορά ο αντίδικος και ενδιαφερόμενος ονομάζεται Αλέξιος Κούγιας.
Ζητεί άρση επαγγελματικού απορρήτου
Παράλληλα, από το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια εστάλη δελτίο τύπου στο οποίο ανακοινώνεται η υποβολή αίτησης στον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών, κ. Αδαμόπουλου ώστε να αρθεί το επαγγελματικό του απόρρητο ώστε να βοηθήσει τη Δικαιοσύνη να διαλευκάνει αυτή την δημοσίως συμφέροντος υπόθεση. «Έτσι θα μπορώ να πω περισσότερα», είπε άλλωστε στον «Sentra» ο γνωστός δικηγόρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...