Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Χωρίς Ελέ και Κατσαμπή

Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο έμειναν οι Δημήτρης Ελευθερόπουλος και Τάσος Κατσαμπής. Ο Έλληνας τερματοφύλακας ταλαιπωρείται από κάκωση στον αριστερό μηριαίο, ενώ ο αρχηγός του «γηραιού» ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατό του και προτιμήθηκε να παραμείνει εκτός αποστολής. Τη θέση του Ελευθερόπουλου στην αποστολή πήρε ο Νόρμπερτ Βιτκόφσκι.
Η προετοιμασία του Ηρακλή ολοκληρώθηκε το Σάββατο και στην συνέχεια, ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο. Σε αυτή συμμετέχουν είκοσι ποδοσφαιριστές.
Αναλυτικά: Μπαντής, Βιτκόφσκι, Κυριαζής, Κανακούδης, Αραμπατζής, Χοσέμι, Λίμα, Σζοτ, Ηλιάδης, Μάρα, Καϊτά, Παπαστεριανός, Γκαρσία, Μαχόπ, Ρόμπλες, Ντάνι, Ζερκά, Γιάκομπ, Επαλέ και Σολτανι.
Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται για τον ορισμό των Σιδηρόπουλου και Μπαλτά στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Πολύ προσφάτως, με γραπτή τοποθέτηση, η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ επέστησε την προσοχή στους αρμοδίους της Διαιτησίας, για επιτυχημένες επιλογές διαιτητών, όσον αφορά στα τελευταία καθοριστικά παιχνίδια της Super League. Επιμένουμε στην σύστασή μας και ελπίζουμε ότι οι κ.κ. Σιδηρόπουλος και Μπαλτάς δεν θα επαναλάβουν την τραγική, εις βάρος του ΗΡΑΚΛΗ, διαιτησία τους στον περσινό αγώνα της Νέας Σμύρνης, με αντίπαλο, και πάλι, τον Πανιώνιο.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...