Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

«Κατσάδα» και πρόστιμο!


Όπως αναμενόταν, ο Σταύρος Αδαμίδης βρέθηκε σήμερα στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΑΕΚ και μίλησε σε έντονο ύφος στους ποδοσφαιριστές της «Ένωσης», επιχειρώντας να τους θέσει προ των ευθυνών τους, δύο 24ωρα μετά τον διασυρμό της ομάδας από τον Ολυμπιακό (6-0) και εν όψει των κρίσιμων αγωνιστικών υποχρεώσεων που ακολουθούν στα πλέι οφ και στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ αναφέρθηκε με σκληρά λόγια, κάνοντας λόγο για «μεγάλη ντροπή», ενώ δεν παρέλειψε να αναλάβει το μερίδιο ευθυνών που του αναλογεί. Παράλληλα, ο κ. Αδαμίδης προανήγγειλε την επιβολή προστίμου στους «κιτρινόμαυρους».

«Καταφέραμε να γραφτείτε με μαύρα γράμματα στην ιστορία της ομάδας. Η ήττα από τον Ολυμπιακό ήταν μεγάλη ντροπή. Ακόμη και η κατάκτηση του Κυπέλλου ίσως να μη φτάνει για να την απαλύνει. Αν δεν ήμουν πρόεδρος μπορεί να σας περίμενα κι εγώ με τους οπαδούς.

Μιλούσαμε τέσσερις ώρες μαζί τους μετά τον αγώνα της Κυριακής και προσπαθούσα να τους εξηγήσω τα... ανεξήγητα. Εγώ σαν πρόεδρος αναλαμβάνω το μερίδιο ευθυνών που μου αναλογεί και το ίδιο καλώ και σας να κάνετε», είπε ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» και στη συνέχεια ανέφερε σχετικά με το πρόστιμο: «Εντός 24 ωρών θα σας ανακοινωθεί το ύψος του προστίμου που θα σας επιβληθεί».

Τέλος, ο Σταύρος Αδαμίδης τόνισε όσον αφορά τα επόμενα παιχνίδια της ΑΕΚ: «Περιμένω από σας να μη χάσετε άλλο ματς μέχρι το τέλος της περιόδου και να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Αντίπαλοί μας είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός κι όποιος δεν καταλαβαίνει, πρέπει να φύγει».

Μετά την ομιλία του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ στα αποδυτήρια, τον λόγο πήρε οΜανόλο Χιμένεθ: «Κατανοούμε τη δύσκολη θέση που έχει έρθει η ομάδα. Οι ευθύνες βαραίνουν κάθε έναν ξεχωριστά. Θα κάνουμε το παν για να πάρουμε Κύπελλο και πρώτη θέση πλέι οφ».

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές της «Ένωσης», οι οποίοι άκουγαν με... κατεβασμένα τα κεφάλια τα λόγια της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας, υποσχέθηκαν ότι θα τα δώσουν όλα στο Κύπελλο και τα πλέι οφ, προκειμένου «να μην απογοητεύσουν ξανά τον κόσμο».

Μάλιστα, ο Σανέλ Γιάχιτς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε όλοι στενοχωρημένοι για αυτό που έγινε, είτε παίξαμε είτε δεν παίξαμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Θα κάνουμε τα πάντα από εδώ και πέρα να φέρουμε κάποιες επιτυχίες, να πάρουμε το Κύπελλο και να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ».

Αστυνομία στα Σπάτα
Την προστασία της αστυνομίας στα Σπάτα ζήτησε η διοίκηση της ΑΕΚ, υπό τον φόβο ότι οργισμένοι οπαδοί θα μετέβαιναν στο προπονητικό κέντρο για να ζητήσουν εξηγήσεις από τους παίκτες και τον προπονητή για τη ντροπιαστική ήττα της ομάδας από τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, τελικά δεν υπήρξε επίσκεψη οπαδών κι έτσι η άφιξη των ποδοσφαιριστών έγινε με απόλυτη ηρεμία, αν και στην περιοχή υπήρχε ένα περιπολικό της αστυνομίας για κάθε ενδεχόμενο.

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...