Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

«Θα είμαστε εδώ και στον γυρισμό»

Περίπου 50 φίλαθλοι της ΑΕΚ αποθέωσαν τους παίκτες της ομάδας κατά την αναχώρησή τους για τη Θεσσαλονίκη. Οι φίλαθλοι της Ένωσης είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο, όπου είχε καταλύσει η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» και ζήτησαν μέσω συνθημάτων την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος και την πρόκριση μέσα στην Τούμπα, απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Οι οπαδοί της Ένωσης αποθέωσαν τους παίκτες και τον Μανόλο Χιμένεθ, θέλοντας να ντοπάρουν ψυχολογικά τους παίκτες, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης της Τετάρτης. Ένα πανό των φιλάθλων της ΑΕΚ έγραφε «Θα είμαστε εδώ και στον γυρισμό», θέλοντας να τονίσει στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία πως δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλεια του συγκεκριμένου τίτλου και πως η επιστροφή από τη Θεσσαλονίκη, θα πρέπει να συνδυαστεί με την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.
Νωρίτερα, η προετοιμασία της Ένωσης για το ματς της Τούμπας. Ο Μανόλο Χιμένεθ προπόνησε για τελευταία φορά τους παίκτες του στις εγκαταστάσεις των Σπάτων και στην συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης. Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν 21 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης.
Η αποστολή αποτελείται από τους: Σάχα, Αραμπατζής, Μοσχονάς, Γεωργέας, Δέλλας, Νασούτι, Καράμπελας, Μάκος, Ματέος, Μανωλάς, Λεονάρντο, Ντιόπ, Μπλάνκο, Μίτσελ, Γκερέιρο, Μπαχά, Καφές, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Λαγός, Κλωναρίδης.
Την Τρίτη, ο Σάββας Γκέντσογλου έκανε γυμναστήριο και φυσιοθεραπεία, ενώ ο Λευτέρης Ιντζόγλου και ο Γιώργος Νικόλτσης ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του Πανταζή. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στις 12:00 στα Σπάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...