Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Χωρίς προβλήματα στην Τούμπα

Με τους Ζαουάντ Ζαϊρί και Αριέλ Ιμπαγάσα να παίρνουν κανονικά μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού. Οι δυο ποδοσφαιριστές πήραν κανονικά μέρος στην προπόνηση του Ρέντη και τέθηκαν στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για την αναμέτρηση της Τούμπας, απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Αλγερινός παίκτης είχε αιμάτωμα, ενώ ο Αργεντινός μέσος είχε ακολουθήσει την Τετάρτη πρόγραμμα αποθεραπείας, λόγω κούρασης.
Ο Ισπανός τεχνικός βλέπει τα προβλήματά του να μειώνονται σημαντικά και πλέον καταστρώνει τα πλάνα του για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Βαλβέρδε αναμένεται να διατηρήσει το 4-4-1-1 στο συγκεκριμένο ματς, προχωρώντας σε ορισμένες αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του, συγκριτικά με το ματς απέναντι στον Εργοτέλη. Ο Ιμπαγάσα αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα των «ερυθρολεύκων», ενώ αλλαγές θα υπάρξουν και στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.
Από εκεί και πέρα, ο Ραούλ Μπράβο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και έδειξε να ανεβάζει στροφές. Πάντως, ο Ισπανός παίκτης δεν αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ενώ τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους, με την προπόνηση που θα γίνει στις 10:30 την Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...