Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Τσιρίλο:''Να κάνουμε τον ΠΑΟΚ και πάλι μεγάλο''

Ο Μπρούνο Τσιρίλο ένα από τα πολυσυζητημένα πρόσωπα του ελληνικού πρωταθλήματος μετά τις δηλώσεις του, μίλησε μπροστά στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης και δήλωσε ότι είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για ένα μεγάλο ΠΑΟΚ.

 
Αναλυτικά όσα είπε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ στην Νova:
Για τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ
: "Εμείς σίγουρα τον τελευταίο μήνα δεν τα έχουμε πάει καθόλου καλά στο πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω ότι είναι φυσιολογικό κάθε ομάδα να έχει μια αρνητική περίοδο. Πιστεύω ότι είναι στο χέρι μας να αντιστρέψουμε την κατάσταση υπέρ μας. Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη αναμέτρηση, στην οποία παίξαμε με εννιά παίκτες. Πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας για να φτάσουμε όσο γίνεται πιο ψηλά."

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στο Europa League: "Πιστεύω ότι στο Europa League μπορούσαμε να πάμε πιο ψηλά. Εμείς παίξαμε πολύ καλά, αλλά απέναντί μας βρέθηκε μια μεγάλη ομάδα. Κάναμε ό, τι καλύτερο μπορούσαμε κι αυτά τα στοιχεία τα εκτίμησαν και οι οπαδοί μας. Αντιμετωπίσαμε μια μεγάλη ομάδα όπως η Βιγιαρεάλ και η ΤΣΣΚΑ, αλλά πιστεύω ότι αξίζαμε να περάσουμε εμείς αντί γι' αυτούς, επειδή συνολικά είχαμε καλύτερη απόδοση στα δύο παιχνίδια."

Για τις αλλαγές προπονητών: "Σίγουρα στην αρχή είχαμε πάρα πολλά προβλήματα, αφού έπρεπε να δουλέψουμε με δύο διαφορετικούς προπονητές, κάτι το οποίο δεν είναι εύκολο. Τώρα είμαστε αναγκασμένοι να κοιτάξουμε μπροστά, να δουλέψουμε άλλους δύο μήνες για να τα πάμε ακόμα καλύτερα."

Για την περίοδο αγώνων που ακολουθεί: "Είναι μια δύσκολη περίοδος όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ, αλλά γενικά για όλες τις ομάδες για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ήττα από την Καβάλα μας "πόνεσε", αλλά επαναλαμβάνω ότι αντιδράσαμε σωστά στον αγώνα κυπέλλου, στον οποίο είχαμε δύο αποβολές, αλλά θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα ώστε να πάρουμε την πρόκριση και φυσικά να κάνουμε και πάλι τον ΠΑΟΚ μεγάλο."

Για το παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ: "Είναι ένας αγώνας γνώριμος πλέον για εμάς, αφού έρχεται σε συνέχεια του παιχνιδιού της Τετάρτης, οπωσδήποτε όμως έχει πολλές διαφορές από την αναμέτρηση του κυπέλλου. Η ΑΕΚ δε θα παίξει όπως έπαιξε στο κύπελλο. Θα είναι καλύτερη και θα έχει ως στόχο της νίκη, αλλά κι εμείς δε θα πάμε στην Αθήνα με σκοπό να αμυνθούμε, αλλά θα πάμε για να νικήσουμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...