Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Πήρε το μεγάλο ρίσκο

Εδώ και αρκετό καιρό ο Άρης του πρωταθλήματος ειναι απογοητευτικός με ολη την σημασία της λέξης.Οι κιτρινόμαυροι δεν μπορούν να πάρουν βαθμούς στην έδρα τους ενώ εκτός έδρας δεν μπορούν να κρατήσουν για 1 λεπτό το προβάδισμα τους ωστέ να πάρουν την νίκη.


Εδώ και αρκετό καιρό πίστευα πως η χρονιά για τον Άρη στο τέλος θα θεωρηθεί αποτυχημένη.Βλέπετε καλή η ευρώπη,ωστόσο οι οπαδοί των κιτρίνων θέλουν τα Play-off να ειναι εξασφαλισμένα.

Η ομάδα ομως του Άρη εδώ και αρκετούς μήνες είχε πάρει ενα ρίσκο το οποίο λεγόνταν ευρώπη.Και εξηγούμαι απο το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης (1-0) οι οπαδοί της ομάδας πίστεψα (δίκαια) πως η ομάδα μπορεί να προκριθεί στην φάση των 32 του europa league.Ωστόσο έτσι έκαναν εκτός απο πολλά καλά και ενα κακό το οποίο ειναι οτι οι παίκτες μετά απο ενα σημείο φορτώθηκαν πως πρέπει να έρθει η πρόκριση στην ευρώπη.

Όλοι δικαίως μιλούσαμε για την μεγάλη πορείατου Άρη στην ευρώπη,ωστόσο όποιος έβλεπε λίγο πιο ψύχραιμα την κατάσταση θα παρατηρούσε πως η ομάδα μπορεί να πήγαινει καλά στην ευρώπη ωστόσο είχε βγεί νωρίς απο το κύπελλο ενώ στο πρωτάθλημα δεν παρουσιάζε καν την σταθερότητα των προηγούμενων χρόνων.

Αυτήν την στιγμή πισεύω πως καμιά Ελληνική ομάδα δεν μπορεί να παίξει σε 3 διοργανώσεις και εκτός μερικών κάποιες δεν μπορούν να παίξουν ακόμα και σε δύο.Παράδειγμα ο Άρης προκρίθηκε την πέμπτη με 2-0 επι της Ρόζενμποργκ ωστόσο την κυριακή εκείνης της εβδομάδας έχασε με 0-2 στην έδρα του απο την Ξάνθη.

Η ομάδα λοιπόν του Άρη μπορεί να έκανε τις υπερπροσπάθειες σε Ισπανία και Γερμανία και παράλληλα να ηταν στο κόλπο των Play-off ωστόσο κάποτε θα έβγαινε η κούραση.Και η κούραση βγήκε οταν η ομάδα δεν μπορούσε να κερδίσει στην έδρα της τον τότε πεσμένο ψυχολογικά Πανιώνιο για αρχή.

Και οσο απίστευτο και αν ακούγετε αυτό ο Άρης θα μπορούσε να ειναι και σε χειρότερη κατάσταση.Πρώτα πρώτα η Καβάλα στο δεύτερο ημίχρονο στον αγώνα με τον Άρη στον Βικελίδης έχασε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσε να ισοφαρίσει ενώ κέρδισε την ΑΕΚ που λογικα΄ηταν το απόλυτο φαβορί σε εκείνο το παιχνίδι.Βέβαια κέρδισε την ΑΕΚ και έχασε απο τον Πανιώνο στην έδρα του οπότε αναπλήρωσε την ήττα του.

Και ακούστε λοιπόν τώρα τι πιστεύω για την συνέχεια του Άρη.Για μένα αυτήν την στιγμή έχει έρθει σε πολύ δύσκολη θέση,μόνο με θαύμα θα μπεί στην πεντάδα ενώ μπορεί να κινδυνέψει.

Η ευρώπη ομως σώζει αυτην την σεζόν,ομως την επόμενη ποιος την σώζει,δεν θα υπάρχουν και τα λεφά της ευρώπης,θα έχει πέσει όσο να ναι και το ηθικό.Με λίγα λόγια μια πολύ δυσκολή συνέχεια περιμένει τον Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...