Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Με Λυμπερόπουλο η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ευχάριστα ήταν τα νέα για το Μανόλο Χιμένεθ από την προπόνηση της Παρασκευής καθώς ο Νίκος Λυμπερόπουλος ξεπέρασε την κάκωση στο γόνατο του και θα είναι στην διάθεση του Ισπανού για τον ΠΑΟΚ. Κανένα πρόβλημα οι υπόλοιποι παίκτες. Άγγλοι σκάουτερ την Κυριακή (6/3).


Κανονικά ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, καθώς όλοι οι παίκτες έβγαλαν το βασικό πρόγραμμα και ανάμεσα τους ήταν και ο Νικός Λυμπερόπουλος ο οποίος είχε "παράσημο" από τον ημιτελικό Κυπέλλου, κάκωση στο δεξί γόνατο.

Σήμερα ήταν η μέρα που θα ξεκαθάριζε η περίπτωση του επιθετικού της Ένωσης, με τι εξετάσεις να βγαίνουν καθαρές. Ο Μανόλο Χιμένεθ, θα μπορεί να υπολογίζει τον αρχηγό του δικεφάλου για το ματς με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή.

Παρόλα αυτά, δεν αποκλείεται ο καλαματιανό άσος να μην ξεκινήσει τον αγώνα και να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια, αν χρειαστεί, προκειμένου να προφυλαχθεί.

Ο μοναδικός παίκτης που δεν πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση, ήταν ο Σάνελ Γιάχιτς στον οποίο είχε χορηγηθεί άδεια. Αντίθετα, κανονικά πήρε μέρος και ο Σάββας Γκέντσογλου.

Το Σάββατο (4/3) θα γίνει στις 16:30 η τελευταία προπόνηση και θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, την Κυριακή στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, θα βρεθούν σκάουτερ από τις Μπλάκμπερν και Έβερτον προκειμένου να παρακολουθήσουν παίκτες των δύο ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Εκπρόσωποι των Μπλάκμπερν και Έβερτον θα βρεθούν στις 6/3 στο Ολυμπιακό Στάδιο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...