Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Europa league σήμερα....

Αν και το champions league ειναι η κορυφαία ποδοσφαιρική ευρωπαική διοργάνωση,σήμερα τα βλέμματα στρέφονται στην δεύτερη μεγάλη διοργάνωση της ευρώπης το europa league.Πάντα πίστευα πως το europa league (Uefa κάποτε) ειναι μια πολύ ενδιαφέρουσα διοργάνωση αφού απο την φάση των ομίλων υπάρχουν πολλά γκολ και μεγάλα παιχνίδια.


Παρακολουθώντας την φάση των 32 της διοργάνωσης εντυπωσιάστηκα μιας και είδα μεγάλα παιχνίδια και πολλά γκολ.Αν και ποτε δεν κάθησα να παρακολουθήσω την διοργάνωση με όσο ενδιαφέρον παρακολουθώ το champions league πάντα εντυπωσιαζόμουν.Ομως λέω να αφήσουμε την άποψη μου και το τι με εκπλήσει στο europa και να περάσουμε στο σημερινό μενού.

Σήμερα λοιπόν έχουμε αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια.Ας πάρουμε απο την αρχή τα πράγματα,το πιο ενδιαφέρον κατ'εμε παιχνίδι ειναι το Λεβρκούζεν-Βιγιαρεάλ,νομίζω πως οι δύο ομάδες ειναι ακριβώς του ιδιου επιπέδου και πρόκεται για μια μεγάλη μάχη.Για αυτο το πρώτο παιχνίδι θα έδινα ελαφρό προβάδισμα στην γηπεδούχο Λεβερκούζεν.Ωστόσο η Βιγιαρεάλ με τους γρήγορους και δημιουργικούς χάφ και επιθετικούς που διαθέτει μπορεί να κάνει την ζημιά.

Απο εκεί και πέρα η ανεβασμένη Λίβερπουλ μετά την μεγάλη νίκη επι της Γιουνάιντετ πηγαίνει στην Πορτογαλία για να αντιμετωπίσει την Μπράγκα.Παρά την δύναμη της έδρα των Πορτογάλων για μένα η Λίβερπουλ έχει το προβάδισμα και φυσικά έχει βρεί πλέον και τον παίκτη που θα βάζει την μπάλα στα δίχτυα τον Ντίρκ Κάουτ.

Τέλος δυο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ειναι και τα παιχνίδια Τβέντε-Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Πόρτο με ολα τα αποτελέσματα να ειναι ανοιχτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...