Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Μένει στο λιμάνι

Στον Ολυμπιακό θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος ήδη έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν. Ο Βάσκος τεχνικός των «ερυθρολεύκων» φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ισπανικών ομάδων, όμως ο ίδιος φέρεται διατεθειμένος να παραμείνει για δεύτερη σερί σεζόν στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδος και να πάρει μέρος στο Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Προσφάτως, ο ισπανικός Τύπος ήθελε τον τεχνικό των Πειραιωτών στο στόχαστρο των Σεβίλλης και Αθλέτικ Μπιλμπάο, όμως ο Βαλβέρδε δε φαίνεται να συγκινείται. Οι εφημερίδες «El Correo» και "Deia» τονίζουν πως οι υποψήφιοι πρόεδροι της βασικής ομάδας είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση συνεργασίας στον Βαλβέρδε, ο οποίος μελετάει το ενδεχόμενο επιστροφής του στα πάτρια εδάφη.
Τις επόμενες ημέρες έχει προγραμματιστεί συνάντηση του Ισπανού τεχνικού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπου θα τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα που απασχολούν τους «ερυθρολεύκους», ενόψει της νέας σεζόν και θα μπει στην τελική του ευθεία ο προγραμματισμός. Στόχος του Ολυμπιακού είναι η απόκτηση ενός τερματοφύλακα και ενός κεντρικού χαφ, ενώ θα εξεταστούν και οι περιπτώσεις των παικτών που θα αποχωρήσουν από το λιμάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...