Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Αποφασίζει ο Χάβος

Την ενδεκάδα της αναμέτρησης με τη Λάρισα αναμένεται να δείξει ο Μάκης Χάβος. Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει αποφασίσει για το αν θα χρησιμοποιήσει το 4-4-2 ή το 4-2-3-1 στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ ήδη έχει αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει, σχετικά με τα πρόσωπα της ενδεκάδας.
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει για το ματς της 28ης αγωνιστικής στους Βιεϊρίνια και Σαβίνι, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, όπως επίσης και ο Φιλομένο. Ο Χάβος θα περιμένει να δει σε τι κατάσταση είναι ο Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος «έχασε» πρόσφατα τον πατέρα του. Παίκτες και τεχνική ηγεσία θέλουν να ολοκληρώσουν την κανονική περίοδο με νίκες και στην συνέχεια να επικεντρώσουν την προσοχή τους στα play-offs του πρωταθλήματος, προκειμένου να πετύχουν ότι και πέρυσι, δηλαδή να καταλάβουν την πρώτη θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.
Στόχος των «ασπρόμαυρων» είναι οι τρεις νίκες στις αναμετρήσεις με Λάρισα, Ηρακλή και Κέρκυρα, προκειμένου να μπει ο «Δικέφαλος» του Βορρά με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα play-offs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...