Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Ετοιμάζει ρόμβο ο Χιμένεθ


Με 4-4-2 και σε σχήμα ρόμβου αναμένεται να παραταχθεί στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, απέναντι στον Ατρόμητο η ΑΕΚ. Ο Ισπανός τεχνικός δοκίμασε διάφορα σχήμα στην προπόνηση της Τετάρτης, προκειμένου να καταλήξει σε αυτούς που θα ξεκινήσουν την αναμέτρηση του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ.
Ο Ισπανός τεχνικός ξεκίνησε στην προπόνηση με τον Σάχα κάτω από τα δοκάρια και τους Καράμπελα και Γεωργέα στα δυο άκρα της άμυνας. Στην αρχική ενδεκάδα ξεκίνησαν οι Δέλλας και Μετέος. Ο Ντιόπ ξεκίνησε ως αμυντικός μέσος, με τους Λαγό και Καφέ να αγωνίζονται μπροστά του. Ο Λυμπερόπουλος αγωνίστηκε ως επιτελικός μέσος, με τους Μπαχά και Σκόκο στην κορυφή της επίθεσης.
Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ο Μανωλάς πήρε τη θέση του Ματέος στο κέντρο της άμυνας, ενώ στη μεσαία γραμμή, ο Χιμένεθ προχώρησε σε άλλες αλλαγές. Ο Καφές πέρασε σε θέση αμυντικού μέσου, ενώ ο Μίτσελ πήρε τη θέση του Ντιόπ. Στην επίθεση, ο Μπλάνκο πήρε τη θέση του Μπαχά. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Γκερέιρο, στη θέση του Λυμπερόπουλου. Ο Μάκος δεν πήρε μέρος στο οικογενειακό διπλό, προκειμένου να προφυλαχτεί για το ματς του Σαββάτου.

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...