Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

1-1 ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Η Κέρκυρα συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα, καθώς κατάφερε να φύγει από την έδρα της Λάρισας με ένα βαθμό, ο οποίος ήταν ο έβδομος της στο πρωτάθλημα. Οι Μετίν με πέναλτι άνοιξε το σκορ στο 23', αλλά ο Φλαβίνιο διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο 31'.

Η Λάρισα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και απέκτησε από νωρίς το πάνω χέρι της αναμέτρησης. Ο Μπλάζεκ είχε κέφια, ωστόσο ο Μπάμπης Τεννές είχε "διαβάσει" το παιχνίδι τον τρόπο ανάπτυξης της Λάρισας και είχε προσαρμόσει την άμυνα της ομάδος του πάνω στον Τσέχο και τον Μετίν. Ο Γιάννης Παπακώστας προσπαθούσε να βελτιώσει λίγο την εικόνα των "βυσσινί" δίνοντας εντολή στους παίκτες του πίσω από την επίθεση να αλλάζουν συνεχώς θέσεις, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι αντιδρούσαν σωστά και δεν επέτρεπαν στον Κουζέν να βγει με αξιώσεις απέναντι από τον Κωνσταντόπουλο.

Η υπεροχή της Λάρισας μετουσιώθηκε σε γκολ στο 23, με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μέτίν και το οποίο έκανε ο Μαϊστόροβιτς, καθώς βρήκε την μπάλα με το χέρι. Η Κέρκυρα προσπάθησε να αντιδράσει και "κέρδισε" κάποια μέτρα στο γήπεδο, όμως, ο Τσίγκας ήταν απελπιστικά μόνος του στην επίθεση και έτσι ο Βιέρα κρατούσε με σχετική ευκολία ανέπαφα τα δίχτυα του. Η απάντηση των νησιωτών ήρθε και γρήγορα μάλιστα, αφού ο Φλαβίνιο εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του γκολκίπερ της Λάρισας και με κοντινό σουτ ισοφάρισε στο 81'.

Οι γηπεδούχοι είχαν την καθολική υπεροχή στο δεύτερο μέρος, αφού οι παίκτες του Τεννέ είχαν καθίσει πίσω, δίνοντας χώρο στους αντιπάλους τους με σκοπό να "χτυπήσουν" στην αντεπίθεση. Η Λάρισα ήταν φλύαρη γυρνώντας την μπάλα έξω από την περιοχή και λίγες ήταν οι στιγμές που μπόρεσε να ανησυχήσει τον Κωνσταντόπουλο, οποίος όποτε χρειάστηκε πραγματοποίησε εκπληκτικές αποκρούσεις, συνεχίζοντας έτσι τις καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

Ο Παπακώστας έριξε στον αγώνα ότι επιθετικό όπλο διέθετε στον πάγκο του, ωστόσο ούτε αυτό βοήθησε την ομάδα του. Οι "βυσσινί" για ακόμα ένα παιχνίδι φανέρωσε το σημαντικό πρόβλημα που έχει στην τελική πάσα και στην τελική προσπάθεια.

Στις καθυστερήσεις οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή ευκαιρία για να κατακτήσουν τη νίκη, όμως την σπατάλησαν με αποτέλεσμα να βάλουν στο σακούλι τους από ένα βαθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...