Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Και τώρα ο... τελικός με τη Ρουμπίν καζάν

Ο Παναθηναϊκός με τη νίκη του κόντρα στον ΠΑΟΚ κέρδισε και ηρεμία. Οι "πράσινοι" πλέον συγκεντρώνονται στο δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι με την Ρουμπίν Καζάν, όπου η νίκη είναι μονόδρομος για τους νταμπλούχους Ελλάδος, καθώς με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα ελαχιστοποιούν τις ελπίδες τους για πρόκριση στους "16".

Ο Νίκος Νιόπλιας δεν πρόκειται να αλλάξει πολλά πράγματα στην ενδεκάδα, καθώς ναι μεν επιστρέφουν Γκοβού και Νίνης, ωστόσο οι δύο παίκτες δεν είναι εντελώς έτοιμοι για να αγωνιστούν. Ο τεχνικός των "πρασίνων" σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, θα πραγματοποιήσει σίγουρα μία αλλαγή, αφού ο Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής απέναντι στους Ρώσους.

Οπως όλα δείχνουν αντικαταστάτης του Βραζιλιάνου στην ενδεκάδα θα είναι ο Σιμάο, ενώ υπάρχουν και σκέψεις για τη χρησιμοποίηση του Πλεσί, ο οποίος τα πηγαίνει πολύ καλά στην προπόνηση.

Ο Νιόπλιας θέλει να παρατάξει ένα δυνατό κέντρο, καθώς εκεί εντοπίζεται και η δύναμη της Ρουμπίν Καζάν. Η μεσαία γραμμή των Ρώσων είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη επιθετικά, ωστόσο παρουσιάζεται ευάλωτη στα άκρα, εκεί από όπου θα θελήσει να "χτυπήσει" ο Παναθηναϊκός την Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...