Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Η αναζήτηση συνεχίζεται...

 αναζήτηση του αντικαταστάτη του Παύλου Δερμιτζάκη, συνεχίζεται στον ΠΑΟΚ. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν είναι διατεθειμένος να πειραματιστεί άλλο και πρόθεση του είναι να προσλάβει ένα τεχνικό εγνωσμένης αξίας, όπου θα μπορέσει να βάλει και πάλι το δικέφαλο στο δρόμο των επιτυχιών.

Ο στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι μέσα στην εβδομάδα να έχει έρθει στη Θεσσαλονίκη ο νέος τεχνικός της ομάδας, έτσι ώστε να ξεκινήσει άμεσα τη δουλειά. Πάντως, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να έχει ο δικέφαλος νέο τεχνικό στον πάγκο του στην αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ. Ο Μάης Χάβος που προπονεί την ομάδα αυτές τις ημέρες θα οδηγήσει τον ΠΑΟΚ απέναντι στο "κίτρινο υποβρύχιο" για την τρίτη αγωνιστική τους Γιουρόπα Λιγκ.

Αντιτς και Λε Γκουέν είναι αυτή την στιγμή τα δύο ισχυρά φαβορί, ωστόσο από την Κυριακή το βράδυ ακούγεται έντονα και το όνομα του Αγγελου Αναστασιάδη. Στη λίστα του Ζαγοράκη βρίσκονται ακόμα και τα ονόματα των Ντοναντόνι, Γκρος, ωστόσο τελευταίος είναι εξαιρετικά δύσκολο να έρθει στη χώρα μας, καθώς τα χρήματα που ζητάει είναι εξωφρενικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...