Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Περίπατος του ΠΑΟΚ

Ένα ευχάριστο απόγευμα πέρασε ο ΠΑΟΚ υποδεχόμενος τον Ίκαρο στην Πυλαία. Με ηγέτη τον Αμερικανό Μάρσαλ (18π.) η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου «καθάρισε» σχεδόν από το ξεκίνημα το παιχνίδι και έφτασε σε μια άνετη επικράτηση με 70-59, πετυχαίνοντας την τρίτη φετινή νίκη της στο Πρωτάθλημα. Οι Καλλιθεάτες έκαναν ό,τι μπορούσαν αλλά φάνηκε από νωρίς ότι δε θα είχαν τύχη απέναντι στους γηπεδούχους, παρότι οι Τόμσον (15π., καλός, αλλά άστοχος στις βολές) και Μακαλάρνει (16π.), προσπάθησαν.

Από το πρώτο δεκάλεπτο κιόλας, οι Θεσσαλονικείς έδειξαν ότι ήταν οι κυρίαρχοι στο γήπεδο και δεν είχαν να φοβηθούν κάτι. Με τον Μάρσαλ να παίρνει τη σκυτάλη και στη συνέχεια να τη δίνει στον Γκετσέβσκι, πήραν σημαντικό προβάδισμα στο σκορ και έφτασαν να προηγούνται με 14-1 (7΄). Την ίδια ώρα, το επιθετικό ατού των φιλοξενούμενων, ο Γιάννης Καλαμπόκης είχε μπλεχτεί στην καλή άμυνα που παιζόταν πάνω του και δε μπορούσε να δώσει λύσεις στην ομάδα του (16-8 α΄ δεκ.). Κατάσταση η οποία συνεχίστηκε και στο β' δεκάλεπτο, με τη διαφορά να αυξάνεται και τον ΠΑΟΚ να τρέχει σερί 7-0 (σ.σ. Μάρσαλ, 23-8). Οι παίκτες του Λυκογιάννη προσπάθησαν να ξαναμπούν στο ματς, με προσπάθειες του ΜακΑλάρνει από την περιφέρεια και του Τόμσον κοντά στο καλάθι, αλλά το ημίχρονο τους βρήκε πίσω με 12π. (39-27).

Οι προσπάθειες του Ικάρου να πλησιάσει τον αντίπαλο του εξακολούθησε μετά την ανάπαυλα, αλλά κάπου εκεί στα «εμπόδια» του προστέθηκε και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο οποίος πήρε προσπάθειες χωρίς να βρίσκει αντίπαλο κάτω από τα καλάθια, ενώ δεν έλειψε και ο Δέδας. Με την εικόνα να μην αλλάζει (60-43 γ΄ δεκ) ούτε στο τελευταίο δεκάλεπτο το σόου του Αμερικανού γκαρντ του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε, η διαφορά έφτασε και στους 19 πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι έκαναν μια απέλπιδα προσπάθεια με τον Τόμσον και μείωσαν στο σκορ.

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Μάρσαλ 18 (2), Αράπης, ΜακΓκράθ 5 (1), Αποστολίδης 1, Δέδας 8 (2), Ντόζιερ 6, Γκρέι 8, Παπαδόπουλος 6, Γιαννακίδης 3 (1), Καλλές 4, Γκετσέφσκι 11, Καλαμπάκας
Ίκαρος (Λυκογιάννης): Τουντζιαράκης 5, Αγαδάκος 3 (1), Φαλέκας 5 (1), Καράμπουλας 2, Πολυτάρχου, Τόμπσον 15, Καλαμπόκης 2, Μακ’λαρνεϊ 16 (4), Κερασοβίτης, Κατούφας, Πετροδημόπουλος 3, Κράσιτς 8 (2)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...