Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Παρελθόν ο Παπακώστας

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ αποτελεί ο Γιάννης Παπακώστας Ο 42χρονος προπονητής έλυσε σήμερα τη συνεργασία του με τη θεσσαλική ΠΑΕ, η οποία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Οι οριακές καταστάσεις, απαιτούν καίριες αποφάσεις. Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 και ο προπονητής, Γιάννης Παπακώστας, αποφάσισαν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας και την άμεση αγωνιστική ανάκαμψη.
Η ΑΕΛ ευχαριστεί τον Γιάννη Παπακώστα και εύχεται καλή συνέχεια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το έργο του κ. Παπακώστα τους τελευταίους εννέα μήνες, μας αφήνει ικανοποιημένους όσον αφορά στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας και παράλληλα πικραμένους επειδή η εικόνα αυτή δεν συνδυάστηκε με τα ανάλογα αποτελέσματα.
Τώρα είναι η στιγμή να σκύψουμε πάνω από το πρόβλημα και να οδηγήσουμε την ομάδα μας στη νίκη την Κυριακή, εναντίον του ΠΑΟΚ. Εκεί, στο AEL FC ARENA, δώδεκα παίκτες θα παλέψουν ενωμένοι για να ξεφύγει η ομάδα μας από την πλασματική θέση στην οποία βρίσκεται».
Μετά τη λύση της συνεργασίας του με την ΑΕΛ, ο Γιάννης Παπακώστας δήλωσε: «Μετά από τη συνάντηση που είχα με τον πρόεδρο κο Κώστα Πηλαδάκη, αποφάσισα να θέσω την παραίτησή μου στη διάθεση της διοίκησης της ΠΑΕ. Τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα δεν ήταν ανάλογα των προσδοκιών που είχαμε όλοι μας για την ΑΕΛ της νέας εποχής, γι' αυτό και θεωρώ την αποχώρησή μου από την τεχνική ηγεσία την πιο ενδεδειγμένη - στην παρούσα φάση - λύση για το καλό της ομάδας. Είμαι βέβαιος ότι η ΑΕΛ θα βρει τον δρόμο της και εξακολουθώ να έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στη δυναμική της ομάδας και τις ικανότητες των ποδοσφαιριστών. Τους ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία, όπως ευχαριστώ και τους άμεσους συνεργάτες μου, όλα τα στελέχη της ομάδας, τον κόσμο και ιδιαιτέρως τον κο Κώστα Πηλαδάκη, ο οποίος μου έδωσε τη δυνατότητα να εργαστώ σε έναν σύλλογο με ξεχωριστή ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου η ΑΕΛ να πετύχει τους στόχους της γιατί και το μπορεί και το αξίζει».
Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο που ο Κώστας Πήλαδακης αναγκάζεται να πάει κόντρα στα πιστεύω του και να αλλάξει προπονητή στα μέσα της περιόδου. Ο Γιάννης Παπακώστας είχε αντικαταστήσει το Μαρίνο Ουζουνίδη εφτά αγωνιστικές πριν το φινάλε του περσινού πρωταθλήματος στις 22 Φεβρουαρίου, προκειμένου να βγάλει την ομάδα από το αγωνιστικό αδιέξοδο. Εννέα μήνες μετά η ιστορία επαναλαμβάνεται με τον Παπακώστα να πληρώνει την κακή πορεία της ΑΕΛ που βρίσκεται μόνη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα
Ήδη έχουν ακουστεί τα πρώτα ονόματα αν και από την ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνουν τίποτα. Ο Τάκης Λεμονής, ο Νικος Νιόμπλιας και ο Παύλος Δερμιτζάκης είναι τρεις από τους πιθανούς αντικαταστάτες του Γιάννη Παπακώστα στον πάγκο της ΑΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...