Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Νίκησε και την ομίχλη

Νίκησε ο Πανσερραϊκός, απογοήτευση στον Αρη Πολύ ομίχλη για το... τίποτα στις Σέρρες. Το παιχνίδι (1-0) ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και στον Αρη, που διεκόπη το Σάββατο στο 54΄ εξαιτίας της πυκνής ομίχλης συνεχίστηκε σήμερα δίχως να αλλάξει κάτι στην εξέλιξή του. Οι γηπεδούχοι υπερασπίστηκαν εύκολα το γκολ του Σουμπίνιο (42΄) καθώς οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν ανήμποροι να τους απειλήσουν και πήραν την πολύτιμη νίκη.

Προκειμένου να κυνηγήσει την ισοφάριση ο ΄Εκτορ Ραούλ Κούπερ προχώρησε σε τρεις αλλαγές στον σημερινό αγώνα. Ρουίζ αντί Φατί, Πορτίγια αντι Κόκε, Χαβίτο αντί Κάλβο. Υποτίθεται ότι ο Αρης θα γινόταν πιο επιθετικός με αυτές τις κινήσεις αλλά τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν έτσι. Ο Πανσερραϊκός θα μπορούσε να "κλειδώσει" τη νίκη στο 62΄ αλλά η μπάλα αυτή τη φορά δεν έκανε το χατίρι στον Σουμπίνιο, προσκρούοντας στο δεξί δοκάρι του Σηφάκη.

Ο Αρης προσπάθησε να "απαντήσει" και στο 76΄ απείλησε τον Ράντμαν με το φάουλ του Νέτο, που έστειλε τη μπάλα, λίγο άουτ. Στο τέλος (89΄) ο Αρης δεν έχασε μόνο το ματς αλλά και τον Μίτσελ, ο οποίος χτύπησε τον βοηθό του Κοκότοβιτς, Ζαλίκα ενώ αυτός προσπαθούσε να τον εμποδίσει να εκτελέσει πλάγιο-άουτ. Την σκηνή είδε ο βοηθός και ο διαιτητής Τριτσώνης απέβαλε τον Γάλλο μπακ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...