Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Θέλουν 6ήμερη άδεια

Το μπάχαλο που επικρατεί στον προγραμματισμό του Παναθηναϊκού φέτος δεν έχει προηγούμενο. Δεν φτάνει που η ομάδα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο αγωνιστικά, οι βουλές του Νίκου Νιόπλια προσθέτουν ακόμα ένα βέλος στο τραυματισμένο σώμα του τριφυλλιού.

Ο πρώην προπονητής των Πρασίνων λίγες μέρες πριν την φυγή του από τον πάγκο είχε συμφωνήσει με τους παίκτες της ομάδας για έξι μέρες άδεια την περίοδο των Χριστουγέννων. Σύμφωνα λοιπόν με αυτό οι ποδοσφαιριστές αμέσως μετά τον αγώνα με τα Τρίκαλα θα είναι ελεύθεροι, δηλαδή από την Πέμπτη 23/12 μέχρι την Τετάρτη 29/12.Εντωμεταξύ η αναμέτρηση με την Ξάνθη που αναμένεται ιδιαίτερα κρίσιμη είναι για την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου και αν υπολογίσουμε ότι έχουμε και την Πρωτοχρονιά, είναι να απορεί κανείς αν θα κάνουν ποτέ προπόνηση οι παίκτες του Παναθηναϊκού πριν από αυτό το ματς.Λογικά θα υπάρξει κάποια κίνηση από την πλευρά του Φερέιρα και της διοίκησης σχετικά με το θέμα σε μία περίοδο που το θυμικό των φιλάθλων δεν είναι για πειράματα.

1 σχόλιο:

  1. Άσχημη, η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, σε μία περίοδο, όπου ο αντίπαλός του, Ολυμπιακός, δείχνει να ειναι σε πολύ καλή κατάσταση...

    Η διακοπεί θα του κάνει καλό...Αρκεί να δουλέψουν, που με βάση αυτά που γράφεις, θα υπάρξει και θέμα με το 6μερο...

    Και οι φίλοι του Παναθηναϊκού ειναι ιδιαίτερα νευρικοί βλέποντας όλα αυτα...

    Ανασύνταξη απαιτείται και ψυχραιμία...Αλλά τετοια ωρα-τετοια λόγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...