Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Μεταγραφική περίοδος


Βρισκόμαστε στην μεταγραφική περίδο του Ιανουαρίου και το entosedras σας παρουσιάζε συνοπτικά τους στόχους των ομάδων.

Ας ξεκηνίσουμε απο τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό εκεί οπου έχουν ακουστεί πάρα πολλά ονόματα.Τελευταίο όνομα ηταν ο Κάρλος Σάντσες της Βαλασιέν εκεί οπού οι ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση.Κατα τα άλλα το όνομα του Γιάννη Μανιάτη ειναι πάντα στα υπ όψην ενώ τώρα τελευταία παίζει δυνατά και το όνομα του νεαρού άσου του Αστέρα Τρίπολης.

Στον Παναθηναικό εδώ και πολύ καιρό ακούγεται το όνομα του Μπερνάρ Κουμορτζί.Λόγω ομως των διοικητικώ προβλημάτων το θέμα δεν προχωράει.

Στην ΑΕΚ έχουν βάλει στόχο την απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη.Η ένωση κατέθεσε επίσημη πρόταση η οποία μπορεί να μην έγινε δεκτή ομως η ΑΕΚ ειναι σχεδόν σίγουρο πως θα κάνει και άλλη κρούση.Κατα τα άλλα ακούστηκε το όνομα του Σολτάνι το θέμα ομως έχιε παγώσει ενώ συνεχώς ακούγονται διάφοροι ξένοι παίκτες χωρις να είναι υπάρχουν επίσημες προτάσεις.

Στον ΠΑΟΚ τα πράγματα είχανε παγώσει ομως σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο Θοδωρής Ζαγοράκης ο Μάκης Χάβος και ο Παντελής Κωσταντινίδης συμφώνησαν για να προχωρήσει η ομάδα σε 5 μεταγραφές.Δανεικοί αναμένεται να δοθούν οι Θανάσης Παπάζογλου,Βασίλης Κουτσιανικούλης και Λούσιο Φιλομένο.

Στον Άρη περιμένουν τον Πορτίγια ενώ συνεχώς ακούγονται ονόματα επιθετικών αλλα αυτο που παίζει πιο δυνατά ειναι του Κώστα Μήτρογλου.

Στις άλλες ομάδες ο Ηρακλής κοιτάει τον Μπουάζα ενώ ακούστηκε και το όνομα του Καιτά ομως η υπόθεση δεν προχώρησε.Στην Λάρισα ακούστηκε το όνομα του Παντελή Καπετάνου και η υπόθεση ειναι πολύ πιθανόν να προχωρήσει καθώς η ρουμάνικη ομάδα του χρωστάει 240.000 ευρώ.

Στον Πανσσεραικό ψάχνυν έναν αριστερό μπάκ χωρίς να έχει ακουστεί κάποιο όνομα ενώ πολύ πιθανόν ειναι και η απόκτηση ενός επιθετικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...