Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Έφυγε παρά τις πιέσεις

Την ύστατη προσπάθεια για να διατηρήσει τον Κώστα Αντωνίου στη θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού έκανε την Τρίτη ο Δημήτρης Γόντικας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι και ξεκίνησε στις 11:00. Μετά από δυόμισι περίπου ώρες, συζητήσεων, το τοπίο στο συγκεκριμένο θέμα παραμένει θολό, καθώς ο μεν Αντωνίου θέλει να αποχωρήσει και ο δε Γόντικας προσπαθεί να τον διατηρήσει στο πόστο του.

Ο Αντωνίου κατέθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης του «τριφυλλιού», όμως ο Γόντικας του απάντησε πως δεν γίνεται δεκτή και πως η θέληση της διοίκησης είναι να συνεχιστεί η συνεργασίας, τουλάχιστον έως το καλοκαίρι. Ο Αντωνίου επέμεινε στην απόφασή και προχώρησε σε ανάλυση των λόγων, οι οποίοι τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Ο αντιπρόεδρος ξεκαθάρισε πως δεν πρέπει να αποχωρήσει τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Αντωνίου, λίγο πριν την επίσημη έναρξη των μετεγγραφών και του ζήτησε να αλλάξει άποψη, ώστε να παραμείνει στην ομάδα, τουλάχιστον έως το καλοκαίρι. Από την πλευρά του ο Αντωνίου τόνισε πως δεν σκοπεύει να το σκεφτεί και πως πολύ δύσκολα θα αλλάξει άποψη. Ο αθλητικός διευθυντής του Παναθηναϊκού τόνισε πως με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν μπορεί να προσφέρει στην ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Νικόλα Πατέρα από την προεδρία της ομάδας. Στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι δεν έδωσε το «παρών», ο Τζόνι Βεκρής, ο οποίος εκτελεί χρέη προέδρου στην «πράσινη» ΠΑΕ, καθώς επίσης και ο Κάρλος Φρέιτας.


Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την λήξη της συνεργασίας της με τον Κώστα Αντωνίου. Η ανακοίνωση αναφέρει: "Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, συνάντηση του Α' Αντιπροέδρου Δημήτρη Γόντικα με τον Διευθυντή Ποδοσφαίρου Κώστα Αντωνίου. Ο κ. Αντωνίου έθεσε την παραίτηση του στη διάθεση της Δίοικησης της ΠΑΕ. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού του ζητήθηκε να παραμείνει και να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντα του. Ο κ. Αντωνίου δεν δέχθηκε να παραμείνει, δήλωσε όμως ότι είναι στη διάθεση του Παναθηναϊκού για οποιοδήποτε θέμα αφορά στον σχεδιασμό της τρέχουσας περιόδου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...