Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Γαλλικό ενδιαφέρον

Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ Ολυμπιακού και Σεντ Ετιέν για τον Κέβιν Μιραλάς, σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο. Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της «le10sport.com» αναφέρει πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι κοντά στην οριστική συμφωνία με τη γαλλική ομάδα, προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα του Βέλγου ποδοσφαιριστή.
Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κέβιν Μιραλάς που παίζει με τη μορφή δανεισμού από την Σεντ Ετιέν στον Ολυμπιακό, τελικά θα αποκτηθεί από τον ελληνικό σύλλογο. Μετά τον δανεισμό του ο Μιραλάς είναι ο δεύτερος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα με 8 γκολ και λάμπει από την αρχή της σεζόν. Στον Πειραιά είναι ενθουσιασμένοι από τις επιδόσεις του και σύμφωνα με πληροφορίες θα δώσουν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα πρέπει μέχρι τον Ιούνιο να τελειώσουν με αυτό το θέμα».
Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να αναζητεί στο εξωτερικό έναν παίκτη για τη μεσαία γραμμή. Ο Κάρλος Σάντσες φέρεται να είναι το φαβορί για την συγκεκριμένη θέση, ενώ δημοσιεύματα θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει ήδη καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του στη Βαλενσιέν. Στις τάξεις του Ολυμπιακού επικρατεί αισιοδοξία για την απόκτηση του συγκεκριμένου παίκτη, καθώς φέρονται να έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία μαζί του, ενώ η γαλλική ομάδα αξιώνει ένα ποσό της τάξεως των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρησή του.
Το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού εξετάζει και την περίπτωση του Μοργκάν Αμαλφιτανό, καθώς επίσης και τους Κλεμέντ Σαντόμ και Στεφάν Σεσενιόν. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να λάβει εντός της εβδομάδας τις οριστικές του αποφάσεις και σύντομα αναμένονται εξελίξεις στο μετεγγραφικό παζάρι για τους «ερυθρόλευκους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...