Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

«Καίει» τον ΠΑΟΚ το φύλλο αγώνα

Με ποινή αποκλεισμού της έδρας του έως και 4 αγωνιστικές κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ, τον οποίο «καίει» το φύλλο αγώνα.
Οι διαιτητές έγραψαν για ρίψη αντικειμένων, κροτίδων και μπαταρίας πριν από το τζάμπολ, ενώ για την 3η περίοδο (οπότε και διακόπηκε η αναμέτρηση) αναφέρουν για ρίψη πολλαπλών αντικειμένων και πέτρας, ενώ συμπληρώνουν ότι ο Χριστοδούλου δέχτηκε αναπτήρα στο κεφάλι που του προκάλεσε οίδημα τεσσάρων εκατοστών. Οπως έγραψαν στη συνέχεια «ο διαιτητής Χριστοδούθλου εξετάστηκε από τον γιατρό και μπορούσε να συνεχίσει τον αγώνα. Η διακοπή κράτησε 2 ώρες και 5 λεπτά και η Αστυνομία ζήτησε χρόνο για να μη χρησιμοποιήσει βία»
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν έξαλλος μετά τοαντικείμενο που δέχτηκε. «Πίστευα ότι έχουμε καλές σχέσεις με τον ΠΑΟΚ. Έπρεπε να παίξουμε 2-3 ώρες ακόμα για να μπούμε στο Γκίνες, αν δεν μπήκαμε ήδη με τέσσερις ώρες και ένα τέταρτο παιχνίδι», είπε ο κόουτς του Ολυμπιακού.
Ο Σούλης Μαρκόπουλος ήταν πικραμένος. «Κάναμε προσπάθεια, αλλά ήμασταν κατώτεροι του αναμενομένου. Επαιξαν ρόλο και τα προβλήματά μας, η ελλιπής προετοιμασία και η καλή απόδοση του Ολυμπιακού. Προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά εκεί ήρθε η διακοπή του αγώνα και μετά οποιαδήποτε εξέλιξη ήταν αποδεκτή», τόνισε ο κόουτς του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...