Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Κόλησαν στο 0

Ισόπαλοι για δεύτερη φορά στη σεζόν αναδείχθηκαν Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης, που έμειναν στο 0-0 στο Περιστέρι. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη περιορίστηκε στην κατοχή της μπάλας και δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ και τη νίκη, που θα την έφερνε στην 5η θέση της Σούπερ Λιγκ, ενώ ο Αστέρας είναι ικανοποιημένος από το βαθμό, αλλά είχε τις ευκαιρίες να πάρει ακόμη και το "τρίποντο".
Με Αναστασάκο στην κορυφήΜε τη γνωστή "συνταγή" και σύστημα 4-3-3 παρέταξε τον Ατρόμητο ο Γιώργος Δώνης, με τον Ηλία Αναστασάκο να διατηρεί τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης. Το 4-3-3 προτίμησε και ο Παύλος Δερμιτζάκης για τον Αστέρα , που είχε προωθημένο τον Φράνκου και στα άκρα τους Καρέρα, Ουντότσι.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή στα πρώτα του παιχνιδιού, χωρίς, πάντως, να απειλούν την εστία του Μιχαηλίδη. Οι παίκτες του Αστέρα προσπαθούσαν να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο τερματοφύλακα με μακρινά σουτ, αλλά ο Μιχαηλίδης φώναξε "παρών" όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει στο πρώτο ημίχρονο. Άργησε να βρει ρυθμόΟ Ατρόμητος από την άλλη, άργησε να βρει ρυθμό και σε κάθε περίπτωση δεν ήταν η ομάδα των προηγούμενων παιχνιδιών, που έπιανε τον αντίπαλο από τον... λαιμό. Ο Καμαρά δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες και η επίθεση των "κυανόλευκων" ήταν "άχρωμη" στα πρώτα 45 λεπτά. Με την πάροδο του χρόνου, ωστόσο, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, πήραν την κατοχή της μπάλας και έψαχναν το γκολ.
Οι γηπεδούχοι κράτησαν τον ίδιο ρυθμό και στην επανάληψη. Καμαρά και Σαγκανόφσκι έπαιρναν τις περισσότερες προσπάθειες από τις πτέρυγες, αλλά τα πάντα τελείωναν στα όρια της περιοχής του Ντεγκρά.Ο Αστέρας είχε καταφέρει να εγκλωβίσει τα ατού του Ατρόμητου χάρη στην καλή αμυντική του λειτουργία, ενώ οι όποιες επιθετικές του βλέψεις στο δεύτερο μέρος εκφράζονταν με αντεπιθέσεις, που έμεναν ατελείωτες.
Έσωσε ο ΜιχαηλίδηςΣτη μοναδική αντεπίθεση που κατάφεραν να τελειώσουν οι φιλοξενούμενοι, "άγγιξαν" και το γκολ. Στο 70' ο Λαδάκης πλάσαρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο Μιχαηλίδης έδιωξε σε κόρνερ. Από αυτή τη φάση, οι παίκτες του Αστέρα αναθάρρησαν και το παιχνίδι έδειχνε ότι μπορούσε να "ξεκολλήσει" από το 0-0. Γκολ, όμως, δεν μπήκε... ποτέ στο Περιστέρι, ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας "λευκή" ισοπαλία του Ατρόμητου μετά από εκείνη στο αντίστοιχο ματς του περυσινού πρωταθλήματος.Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης είχαν μείνει στο 0-0 και τον Φεβρουάριο του 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...