Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Τρία λεπτά καυγάδιζαν Σισέ και Ζιλμπέρτο

Μπορεί οι περισσότεροι στον Παναθηναϊκό να ανέχονται την ώρα του αγώνα τις φωνές του Σισέ για μια λάθος πάσα, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα.


Οι «πράσινοι» κερδίζουν με 1-0 τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ και στο 24ο λεπτό λαμβάνει χώρα ένα περιστατικό το οποίο δεν τιμά καθόλου τους παίκτες του «τριφυλλιού». Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για δύο παίκτες της κλάσης του Τζιμπρίλ Σισέ και του Ζιλμπέρτο Σίλβα.


Ο Βραζιλιάνος κάνει μια κάθετη πάσα στον Γάλλο φορ, ο οποίος δεν την προλαβαίνει και αρχίζει να κάνει σχεδόν όπως κάθε φορά παράπονα.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, όμως, δεν είναι κανένα παιδάκι και απαντάει αμέσως στον Σισέ με κάποιες κουβέντες, οι οποίες δεν ακούστηκαν από το γήπεδο.

Οι δύο παίκτες δεν σταμάτησαν να τα… λένε ο ένας στον άλλον -παρόλο που το παιχνίδι παιζόταν κανονικά!- και μάλιστα ο Ζιλμπέρτο κουνάει και τα χέρια του.

Ήταν περίπου σε απόσταση 10-15 μέτρων και ο ένας μιλούσε στον άλλον σε έντονο ύφος με αφορμή τη… χαμένη πάσα. Το όλο σκηνικό κράτησε περίπου ένα τρίλεπτο και, μάλιστα, εξαιτίας αυτού πήγε να δημιουργηθεί και μια επικίνδυνη φάση με τον Μπούντιμιρ από πλευράς Εργοτέλη.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό απ’ όλους που ήταν χθες στο ΟΑΚΑ και οι συμπαίκτες τους με πρώτο τον Σωτήρη Νίνη προσπαθούσαν να τους πουν την ώρα του αγώνα να σταματήσουν.Βέβαια, τέτοιες εντάσεις δημιουργούνται πολλές φορές μέσα στο γήπεδο, αλλά αυτή τη φορά προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι οι δύο παίκτες τα «έχωναν» για αρκετή ώρα χωρίς κανείς να βάζει νερό στο κρασί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...