Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Φουλάρει για Γεωργιάδη

Η ΑΕΚ έχει ανακοινώσει τον δανεισμό του Μίτσελ και την Δευτέρα θα ανακοινωθούν (τότε θα τελειώσουν και τα τυπικά…) και οι Μπάχα και Ματέος. Τρεις ποιοτικές προσθήκες για την Ενωση που δίνουν την ευκαιρία στον Μανόλο Χιμένεθ να ανεβάσει την ποιότητα του ρόστερ του μέχρι το τέλος της σεζόν. Η Ενωση όμως έχει κρατήσει μάλλον το τελευταίο της «χτύπημα» για την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Την Δευτέρα… Ο Γιώργος Γεωργιάδης του Πανσερραϊκού είναι ο διακαής πόθος της διοίκησης και του Χιμένεθ που έχει εκφραστεί πολλάκις με καλά λόγια για τον νεαρό μεσοεπιθετικό. Ο 24χρονος βλέπει σαν την μεγάλη ευκαιρία του την ΑΕΚ και πιέζει με τον τρόπο του να φύγει.

Μπορεί στην πρώτη πρόταση ΑΕΚ και Πανσερραϊκός να μην τα βρήκαν, με την Ενωση να δίνει 400.000 ευρώ και έμψυχα ανταλλάγματα και τον Πέτρο Θεοδωρίδη να ζητά 1,2 εκατ.ευρώ (!), αλλά η Ενωση θα ανεβάσει την προσφορά της και αναμένεται να φτάσει στις 600.000 ευρώ συν δανεικούς. Πάντως, η ΑΕΚ έχει το ατού στα χέρια της ότι ο Γεωργιάδης το καλοκαίρι μπορεί να φύγει με 100.000 ευρώ (για το εξωτερικό) αν πληρώσει ο ίδιος το ποσό που παίρνει για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Ετσι, ο 24χρονος θα πιέσει και αυτός από την πλευρά του για να φύγει τώρα για την ΑΕΚ που ξέρει ότι θα πάρει ευκαιρίες με το «καλημέρα».
Η επαφή με τον Πανσερραϊκό αναμένεται την Δευτέρα μια και η ομάδα των Σερρών δίνει την Κυριακή κρίσιμο αγώνα με την Λάρισα εκτός έδρας. Η διοίκηση της ΑΕΚ την Κυριακή θα προετοιμάσει την πρόταση μελετώντας τα δεδομένα και την Δευτέρα θα επικοινωνήσει με τον Θεοδωρίδη με στόχο να πάρει τον 24χρονο μεσοεπιθετικό μέσα στην μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...