Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Πρόταση ανανέωσης σε Βέλλιο

Πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα, για άλλα τρία χρόνια, έφτασε στον Απόστολο Βέλλιο από την ΠΑΕ Ηρακλής. Κίνηση που γνωστοποίησαν οι "κυανόλευκοι" μέσω της επίσημης σελίδας τους στο διαδίκτυο αναφέροντας:

"Η ΠΑΕ Ηρακλής, επιβεβαιώνοντας την πρόθεσή της να διατηρεί στο δυναμικό της όλους τους ποδοσφαιριστές, που έχουν την επιθυμία προσφοράς στην ομάδα και ιδίως εκείνους, που προέρχονται από τα σπλάχνα της και συμμεριζόμενη την ανάλογη διάθεση, που εξέφρασε η πλευρά του Απόστολου Βέλλιου, κατέθεσε, σήμερα, Τρίτη 25/01/2011, στον ποδοσφαιριστή επίσημη πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, ύψους 480.000 ευρώ για τρία χρόνια, πέρα από τους μισθούς, τα ομαδικά και προσωπικά πριμ, που προβλέπει το νέο συμβόλαιο. Η ΠΑΕ Ηρακλής καλεί την πλευρά του ποδοσφαιριστή να υπογράψει το νέο συμβόλαιο συνεργασίας, την Παρασκευή 28/01/2011."
Δίχως τους Καρλίνιος, Στέλιο Ηλιάδη, στο μεταξύ, και με ελάχιστες πιθανότητες παρουσίας του Μανώλη Παπαστεργιανού, συνεχίζει την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι το Σάββατο (29/1) με την Κέρκυρα ο "Γηραιός". Οι τρεις ποδοσφαιριστές ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.
Τράβηγμα στο δικέφαλο, επιπλέον, αποκόμισε από τη σημερινή προπόνηση ο Βικτοράς Γιάκομπ, η σοβαρότητα του οποίου αναμένεται να εκτιμηθεί αύριο. Δεν εμπνέουν ανησυχία, από την άλλη, οι ενοχλήσεις των Γιώργου Κατσικά, Χοσέμι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...